St.Louis Blues - New York Islanders 6.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Heikkovireisten joukkueiden kohtaamisessa St.Louis isännöi Islandersia.

St.Louis Blues – New York Islanders, merkki 2, kerroin 4,30 Unibet
St.Louis Blues – New York Islanders ML, merkki 2, kerroin 3,05 Bet365

Unibetin kertoimet otteluun 1,67 | 4,35 | 4,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin viidentenä oleva St.Louis Blues isännöi jääkiekon NHL:n ottelussa vieraaksi saapuvaa New York Islandersia. Vierasjoukkue löytyy tällä hetkellä itäisestä konferenssista sijalta neljätoista. St.Louis Blues on kahta luokkaa laadukkaampi joukkue, mutta kerroinasettelu on vedetty liikaa kotijoukkueen suuntaan. Tämä liiga on niin tasainen, että neljän kertoimet nousevat oikeastaan aina pelikohteiksi. Evgeny Nabokov on edelleen sivussa New York Islandersin kokoonpanosta, mutta St.Louis Blues on ollut New York Islandersin tavoin surkeassa pelivireessä. St.Louis on ehtinyt häviämään putkeen San Jose Sharksille 6-3 maalein sekä Los Angeles Kingsille 3-2 lukemin.

Ennen tappioputkeen joutumista St.Louis Blues pelasi kaiken kaikkiaan mahtavasti, mutta tällä hetkellä tilanne on kotijoukkueen osalta täysin toinen! St.Louis Bluesin tekemisen taso on tippunut muutamassa edellisessä ottelussa yllättävänkin selkeästi. Varsinkin kuusi päästettyä maalia San Jose Sharksia vastaan on aivan liikaa. St.Louis Blues oli vielä hetki sitten yksi koko liigan kovakuntoisimmista joukkueista, mutta menneitä on turhaa muistella yhtään sen enempää. Magnus Pääjärvi-Svensson on todennäköisesti tekemässä tänään paluun kotijoukkueen kokoonpanoon, mutta toisaalta kumpikaan joukkue ei muutenkaan kärsi tämän ottelun alla juurikaan muista loukkaantumisista. Evgeny Nabokovia vierasjoukkue kaipaa kovasti maalilleen, mutta muuten myös New York Islanders pääsee tähän kamppailuun käytännössä parhaalla miehistöllään.

St.Louis Blues on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa ja sitä kautta suosikkina täysin ansaitusti St.Louis Blues lähteekin tähän otteluun, mutta kyllähän tämä liiga on niin tasainen, että tosissaan yli neljän kertoimet on syytä aina tosissaan harkita poimimasta vetokupongille mukaan. New York Islanders on kuitenkin sen verran suhteellisen tasoinen joukkue, että kokeilunarvoiseksi kohteeksi tämä voidaan nostaa. New York Islandersilla on alla useita kirveleviä maalin tappioita, joten siinä mielessä nyt olisi korkea aika vierasjoukkueen kääntää kerrankin maalin tappio omaksi edukseen. Kaiken kaikkiaan vierasvoitolle tarjotut kertoimet ovat mukavia yllätysvalintoja vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas