St.Louis Blues - Ottawa Senators 5.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Nappaako St.Louis täydet pisteet Ottawan kustannuksella?

St.Louis Blues – Ottawa Senators, merkki 1, kerroin 1,73 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,73 | 4,25 | 3,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa St.Louis Blues sekä Ottawa Senators iskevät yhteen. Läntisessä konferenssissa kolmantena oleva St.Louis Blues lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti selkeänä ennakkosuosikkina. St.Louis Blues oli vielä vähän aikaa sitten hurjassa voittoputkessa, mutta nyt kotijoukkue on palautunut takaisin maanpinnalle. Edelleen St.Louis Bluesin tekemisessä on paljon hyvää, joten siinä mielessä kotijoukkue on täysin varteenotettava ehdokas menemään keväällä pudotuspeleissä vielä pitkälle. Tilastojen valossa St.Louis Bluesia voidaan pitää läntisen konferenssin parhaimpana kotijoukkueena yhdessä Anaheim Ducksin, San Jose Sharksin sekä Chicago Blackhawksin kanssa. St.Louis Blues on kotonaan kaiken kaikkiaan kärsinyt ainoastaan seitsemän tappiota, joten erinomaisesta kotijoukkueesta on luonnollisesti kysymys.

Ottawa Senators taisteli edellisellä kierroksella komeasti Pittsburgh Penguinsin vieraana, mutta lopulta Ottawa Senators jäi nuolemaan näppejään. Ottawa Senators on viime aikoina pelannut tuloksellisesti hyvin, sillä neljä edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden tappion, mutta tavallaan tässä kohdassa Ottawa Senatorsin tilanne jatkoa ajatellen vaikuttaa vähintäänkin haastavalta. Ottawa Senators taistelee luonnollisesti tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta vierasjoukkue tarvitsisi huomattavasti tasaisuutta tekemiseensä. Ottawa Senatorsin suurin ongelma tällä kaudella on ollut vierasjoukkueen surkea puolustus. Ottawa Senatorsille ollaan käsittämättömästi tehty lähes 180 maalia eli sehän on suomeksi sanottuna NHL:n mittakaavassa eniten yhdessä Edmonton Oilersin, New York Islandersin Florirda Panthersin kanssa.

St.Louis Blues on tästä kaksikosta ennen kaikkea huomattavasti tasaisempi joukkue sekä toisekseen jo kotiedunkin perusteella St.Louis Blues on järkevä valinta vetokupongille mukaan. St.Louis Blues on pelannut viime aikoina paljon tasaisia maalin kamppailuita, joten sinänsä kotijoukkueen materiaali on joutunut melko kovalle koetukselle. St.Louis Bluesin kannalta erinomainen asia on kuitenkin se, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. St.Louis Blues on periaatteessa ollut erittäin onnekas joukkue, sillä oikeastaan missään vaiheessa Siniset eivät ole joutunut painimaan suurten kokoonpano-ongelmien kanssa. Ottawa Senatorsin viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet Punaisille neljä tappiota ja yhtä ”vahvalta” näyttää tälläkin kerralla. Ottawa Senatorsillakaan ei ole suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta hyvin epätasaisesta joukkueesta on kysymys. St.Louis Bluesin pitäisi normaalilla peliesityksellä olla vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas