St Louis Rams - San Francisco 49'ers 14.10.2014 | Rookie Davisin tiukka paikka

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

San Franciscosta ei ole vielä löytynyt heikkoa kohtaa, QB Kaepernick ei ole vielä sählännyt liikaa

Vihje lyhyesti

– San Franciscolla on jälleen kova puolustus. Hyökkäyskin on kulkenut hyvin ikinuoren keskushyökkääjän Frank Goren johdolla. Pelinrakentaja Colin Kaepernick tekee välillä hiuksia nostattavia heittovalintoja, mutta vielä hän on selvinnyt voittajana. 49’ersilla on paljon aseita pallon kummallakin puolella. Suurin ongelma taitaa tällä hetkellä olla valmennuspuolella. Jim Harbaugh on hyvä valmentaja, mutta jonkinlaista epäsopua hänen roolistaan joukkueessa ilmeisesti on.

– St Louisilla aloittaa pelinrakentajana rookie Austin Davis. Hän oli ennen kautta kolmos-QB. Tähän mennessä Davis on pelannut hyvin, mutta nyt tulee vastaan tähän astisista kovin puolustus. Kahdessa viimeisessä pelaamassaan ottelussa Davis on heittänyt kuusi maalia ja vain kaksi syötönkatkoa. Kumpikin ottelu on kuitenkin jäänyt St Louisin tappioksi. Viime viikolla Davis johdatti kovaa loppukiriä Philadelphiaa vastaan, mutta 21 perättäistä pistettä ottelun lopussa ei riittänyt.

[ NordicBetiltä 49’ersin voitolle 1.54. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

– St Louisin juoksuhyökkäys on edennyt vain noin 109 jaardia per ottelu, joten jos Davis ei pelaa hyvin, on joukkue pulassa. Keskushyökkääjä Stacy myös loukkaantui hieman viime viikolla, mutta hän ilmeisesi pelaa.

– San Francisco on ottelun suosikki. Se antaa tasoitusta 3,5 pistettä, ja sen voi vedonlyöjä hyväksyä.

Vihje: San Francisco +3.5 pistettä, kerroin 2,05 Betsson

 

 

Lähtökohdat otteluun

San Francisco 49’ers on viime viikkoina pelannut hyvin. Kahtena viime viikkona se on voittanut kotikentällään kovat Philadelphian ja Kansas Cityn. 49’ersin saldo koko kaudelta on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Joukkue on kovan lohkon kolmantena, samassa lohkossa ovat vielä Arizona, joka on ollut yllättävän kova sekä viime kauden mestari Seattle Seahawks.

49’ersilla on ollut ristiriitoja valmentajan kanssa. Päävalmentaja Jim Harbaughin aseman on huhuttu olevan huteran. Osa pelaajista ilmeisesti ei enää kannata valmentajaansa. Pelinrakentaja Colin Kaepernick on kuitenkin julkisesti ilmaissut kannattavansa Harbaughia. Harbaugh on ristiriitainen ja hankala hahmo, hän on hyvin kilpailuhenkinen ja ilmeisen suora, ja tämä saattaa joskus nostaa silmätikuksi joutuneita takajaloilleen. Raimo Summasen valmentajauran muistavat tietävät tämän hyvin.

Niin kauan kuin 49’ers pelaa hyvin, niin tuskin mikään vaarantaa Harbaughin asemaa. Erityisen hyvää joukkueessa on tällä kaudella ollut juoksupeli. Se on NFL:n kolmanneksi tehokkain 145:llä juoksujaardilla per ottelu. Veteraanikeskushyökkääjä Frank Gore on ollut liigan viidenneksi kovin etenijä. Gore on edennyt juosten tällä kaudella yhteensä 365 jaardia ja näistä 226 on tullut kahdessa viime ottelussa. Viime vuonna St Louisia vastaan Gore juoksi 153 jaardia 20 yrityksellä, yksi kanto meni maaliin saakka.

St Louis Ramsilla on neljästä ottelusta vasta yksi voitto. Sen juoksupuolustus ei ole ollut hääviä, joukkue on vasta liigan 29:ksi paras antaen juoksupeleillä yli 152 jaardia per ottelu vastustajille. San Francisco on ollut myös pallovarma joukkue. Viimeisessä kolmessa ottelussa se on menettänyt pallon vain kerran.

[ Totals-raja on matala 43,5, mieluummin mennään tämän yli kuin alle. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

San Franciscon puolustus on ollut jälleen hyvä. Se on saanut turnoverin, pallon menetyksen, vastustajalta kuusi kertaa kolmessa viime ottelussa. 49’ersin puolustus on antanut vastustajalle vain 282 jaardia per ottelu, ja näistä juosten vain noin 74 jaardia.

St Lousin kaksi viimeistä ottelua ovat olleet harmittavia tappioita. Kolme viikkoa sitten kotikentällä se oli ensimmäisellä puoliajalla jo 21 pisteen johdossa Dallasia vastaan. Loppujen lopuksi Dallas voitti ottelun 34-31. Viime viikolla Philadelphiaa vastaan Rams oli 13 pistettä perässä ensimmäisen neljänneksen jälkeen ja vielä ottelun loppupuolella 34-7 tapppiolla, kunnes se teki ottelun 21 viimeistä pistettä.

”Mielestäni me olemme hyvä joukkue. Saldo on se mikä on, mutta me olemme vain muutaman ottelun päässä”, sanoi joukkueen QB Austin Davis.

Philadelphiaa vastaan Davis heitti kolme maalia, joista kaksi viimeisellä neljänneksellä.

Davis aloitti kauden joukkueen kolmospelinrakentajana. Sam Bradfordin ja Shaun Hillin loukkaantumisten jälkeen Davis on päässyt aloittamaan. Kahdessa viime ottelussa hän on heittänyt kuusi maalia ja vain kaksi syötönkatkoa.

Brian Quick on ollut Davisin suosikkilaituri. Hän on ottanut kiinni kolme maalia kahdessa viime ottelussa. Keskushyökkääjä Zac Stacy loukkaantui viime sunnuntaina, mutta pelannee tässä ottelussa.

 

Perustelut vihjeelle

San Franciscon puolustus on jo vuosia ollut joukkueen selkäranka. Se on hyvin tasapainoinen, juoksupuolustus ja heittopuolustus ovat molemmat hyviä. Kun vielä joukkueen hyökkäys on pallovarma ja kulkenut hyvin keskushyökkääjä Frank Goren johdolla, niin 49’ers on oikeutettu suosikki ottelussa. Ramsin puolustus on kehno ja hyökkäys on ylisuorittanut. Rookie-QB Davis joutuu nyt pelaamaan kovaa puolustustas vastaan ja varmaan kokemattomuus näkyy. San Francisco -3,5 pistettä kertoimella 2.05 on hyvä peli.

Vihje: San Francisco +3.5 pistettä, kerroin 2,05 Betsson

Veikkaussivut | Anssi