VIDEO: St.Louisin voitto tuli kalliiksi Dallasin eläintarhan isolle kiholle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: Twitter
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jääkiekkosarja NHL:n Stanley Cup pudotuspeleissä joukkueet pelaavat todella isosta panoksista. Tarjolla on tietenkin sarjan mestaruus mutta myös muuta menestystä, kuuluisuutta ja rahaa. Välillä panokset ovat isoja myös jääkiekkokaukaloiden ulkopuolellakin. Siitä hyvä esimerkki on Dallasin ja St. Lousin eläintarhojen varapresidenttien keskinäinen vedonlyönti.

Stanley Cup Playoffien toisella kierroksella kohdanneiden Dallas Starsin ja St. Louis Bluesin kohtaamista jännitettiin suurella mielenkiinnolla joukkueiden kotikonnuilla. Molempien suurkaupunkien eläintarhat löivätkin keskenään vetoa jatkoon menijästä suurimmalla mahdollisella panoksella: Elefantin kakalla.

Eläintarhat löivät Twitterissä vetoa sarjan voittajasta. Panoksena oli vedonhäviäjän ultimaattinen nöyryyttäminen. Häviäjä kaupungin eläintarhan varapressa joutuisi lapiomaan ja siivoamaa elefantin jätöksiä voittajajoukkueen pelipaitaan pukeutuneena. Ja kuten me kaikki tiedämme, maalivahtien Kari Lehtosen ja Antti Niemen edustama Dallas Stars koki pudotuspelisarjan seitsemännessä ottelussa karvaan tappion, jonka vuoksi Dallasin eläintarhan isokiho joutui lapiohommiin.

Nyt muutama päivä tappion jälkeen Dallasin eläintarhan virallinen Youtube-kanava on julkaissut videon, joka todistaa, että eläintarha ja sen edustaja Sean Greene, ovat suorittaneet haisevan maksun vedonlyönnistään.

 

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eikä riskiä jouta scheissen lapiontiin.

Lue myös:

VIDEO: VENÄLÄISHYÖKKÄÄJÄLTÄ MAAGINEN MAALI SVEITSIN VERKKOON

VIDEO: SUOMI NUIJI RANSKAN MM-JÄILLÄ