Stabaek - JJK | Eurooppa Liiga 12.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/10/2012
Jaa tämä...

JJK hienoista asetelmista Stabaekin kimppuun.

Stabaek – JJK, merkki 2, kerroin 

Jalkapallon Eurooppa Liigaa, toisessa osaottelussa JJK matkustaa Norjaan Stabaekin vieraaksi. Ensimmäinen osa-ottelu päättyi Jyväskylässä JJK:n 2-0 kotivoittoon, mikä tietää sitä, että JJK lähtee Norjaan erinomaisista asetelmista. Mikäli JJK onnistuu edes kerran Norjassa maalinteossa, JJK tulee myös lähes varmuudella menemään jatkoon. JJK matkustaa Norjaan ilman tärkeää Mikko Mannista, mutta ei peli yhteen tule kaatumaan.

Stabaekin alkukausi Norjan liigassa on ollut todella vaikea. Tuntuu, ettei Stabaekin alkukaudesta ole pahemmin löytynyt mitään positiivistä. Edelleen joukkueen suunta on pahasti väärään suuntaan, alla on useita otteluita ilman voittoa. Viimeksi Norjan liigassa Stabaek hävisi kotonaan Strömsgodsetille. 

JJK sai alleen tärkeän 3-1 voiton FC Lahdesta Veikkausliigassa. JJK pelasi hyvän ottelun ja mikäli homma toimii samalla tavalla, JJK:lla on hyvät mahdollisuudet jatkaa Stabaekin vaikeaa alkukautta. Missään tapauksessa Stabaek ei ole kotonaankaan mahdoton voitettava, ainakaan alkukauden tulosten perusteella. JJK:lla itseluottamus on varmasti huipussaan!

Veikkaussivut | Tuomas