Stanley Cup voittaja ja All-Star MVP jäämässä ilman NHL-sopimusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n rajoittamattomien vapaiden agenttien markkinat räjähtivät rapakon takana käyntiin 1. päivä heinäkuuta. Ensimmäisenä kauppapäivänä tehtiin sopimuksia peräti 600 miljoonan dollarin edestä. Tämän jälkeen seurat ovat hieman rauhoittuneet, ja moni pelaaja alkaakin tuntea pientä painetta siitä, että saankohan minä sopimusta kouraani mistään joukkueesta. Veikkaussivut.com poimi muutaman nimen joiden sopimustilanne näyttää enemmän kuin huonolta.

Mike Richards

Vuosikausia NHL:n huippupelaajiin kuulunut Mike Richards näyttää jäävän vaille NHL-sopimusta. Los Angeles Kings paidassa Stanley Cup voittoa juhlinut Richards laittoi elämän ranttaliksi, ja hänet pidätettiin viime kesänä huumerikosten vuoksi. Tästä syystä mies ei saanut jatkopahvia enkelten kaupunkiin, mutta Washington Capitals päätti tarjota miehelle mahdollisuuden. Mahdollisuus tuotti runkosarjassa 39 ottelussa vain kaksi maalia ja kolme syöttöpistettä. Pudotuspeleissä tehopisteitä syntyi tasan 0. Onkin hyvin epätodennäköistä, että kukaan tarjoaa Richardsille enää yhtään yritystä

John Scott

Kyllä, luit oikein! John Scott, viime kauden NHL:n tähdistöpelin MVP on jäämässä ilman sopimusta. Olisiko historian ensimmäinen kerta? Viime kauden tuhkimotarina ei taida saa jatkoa enää ensi vuonna. Lähinnä tappelutaidoistaan tunnettu Scott aloitti kauden Arizona Coyotesissa, josta hänet myytiin kesken kaiken Montrealiin. Kanadassa mies pelasi loppukauden yhden NHL-ottelun. Näyttää siltä, että miehellä on edessään studioasiantuntijan rooli, jota hän varten hän on jo lämmitellyt muun muassa TSN:n vapaita agentteja käsitelleessä spesiaali-ilassa.

Christian Ehrhoff

34 – vuotiaan saksalaispuolustaja Christian Ehrhoffin aika Pohjois-Amerikassa näyttää olevan pian ohitse. Miehen ura on ollut muutaman kauden laskusuunnassa valitettavien loukkaantumisten aiheuttamien poissaolojen vuoksi. Hieman ohi menneen Pittsburgh Penguinsissa vietetyn 2014/15 kauden jälkeen mies siirtyi LA Kingsiin. Siellä mies ehti pelata 40 ottelua NHL:ssä ja 5 ottelua AHL:ssä ennen kuin tie vei Chicago Blackhawksiin. Siellä mies ehti pelata 8 ottelua, mutta pudotuspelit menivät sivu suun, jälleen pienen loukkaantumisen vuosi. Ehrhoffilla on kuitenkin vielä yksi hyvä näytön paikka syksyn World Cupissa Team Europan paidassa.

Lue myös:

VIDEO: PIRATES-FANI MENETTÄÄ HERMONSA VASTUSTAJAN TASOITTAESSAP

OKEMONIT VALTASIVAT NHL-SEUROJEN PAIDAT

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa