Steaua Bucuresti - Chelsea 1.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

Aiheuttaako Chelsea Mestarien liigassa romanialaisille kotitappion?

Steaua Bucuresti – Chelsea, merkki 2, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 4,70 | 3,45 | 1,75 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan toisen ottelukierroksen tarjontaa, Romanian illassa yhteen iskevät Steaua Bucuresti sekä vieraaksi saapuva englantilaisjätti, Chelsea. Materiaaliltaan Steaua Bucuresti on Romanian liigan parhaimmistoa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tästä lohkosta Steaua Bucurestilla olisi realistisia mahdollisuuksia selviytyä jatkoon. Steaua Bucuresti hävisi heti ensimmäisen Mestarien liigan lohkovaiheen ottelunsa tylysti 3-0 maalein Schalkea vastaan eikä nyt vastustajan taso ainakaan lainkaan helpotu. Chelsea koki myös tappion 1-2 numeroin FC Baselia vastaan, joten Sinisten olisi ehdottomasti palattava nyt takaisin voittojen pariin. Chelsea on suurimpia mestarisuosikeita Valioliigassa ja itseasiassa jossain määrin myös valmis menestymään pitkälle Mestarien liigassakin. FC Basel onnistui järjestämään erinomaisen yllätyksen Sinisten vieraana, mutta nyt samanlaiseen ei yksinkertaisesti Chelsealla ole varaa.

Steaua Bucuresti on ollut kotonaan äärimmäisen vakuuttava, mutta valitettavasti on turhaa tehdä johtopäätöksiä otteluista muita romanialaisseuroja vastaan. Steaua Bucuresti tulee saamaan jälleen kotonaan valtavan tuen kotiyleisöltään, mutta materiaali valitettavasti on liian heikko Mestarien liigaan. Steaua Bucurestille oli tietenkin mahtava uutinen se, että joukkue ylipäätänsä selviytyi mukaan tähän Euroopan arvostetuimpaan seurajoukkuekilpailuun. Matka todennäköisesti tulee vain päättymään nopeasti.

Chelsealle maalinteko on ollut alkukaudella jossain määrin vaikeaa, mutta nyt jos koskaan on syytä onnistua myös hyökkäyspäässä. Tämä ottelu tulee olemaan ehdottomasti lohkovaiheen helpoin näin etukäteen ajateltuna. Minkäänlaisiin aliarviointiin Chelseallakaan ei ole varaa, sen osoitti jo FC Basel kuinka siinä tulee käymään. Normaalilla esityksellä Chelsea on lähellä vierasvoiton nappaamista.

Veikkaussivut | Tuomas