VIDEO: Sterling onnistui heti City-paidassa - Maali kolmessa minuutissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Raheem Sterling siirtyi Liverpool-paidasta Manchester Cityn riveihin huimalla 68 miljoonan euron siirtosummalla. Hyökkääjän siirto aiheutti valtavasti puheensorinaa, sillä monet ajattelevat, että nuori englantilaishyökkääjä ei ole 68 miljoonan arvoinen. Sterling on huippuhyökkääjä ja iso siirtosumma kuvastaa ainoastaan sitä, kuinka naurettaviin sfääreihin pelaajista maksettavat summat ovat nykypäivänä nousseet – niin jalkapallon kuin muidenkin lajien saralla.

20-vuotias futaaja näpäytti heti epäilijöitään Champions Cup -harjoitusturnauksessa, jossa City iski yhteen AS Roman kanssa. Sterling onnistui iskemään pallon Roman verkkoon, kun ottelu oli vanhentunut ainoastaan kolme minuuttia. Hyökkääjä pääsi läpiajoon ja sijoitti pelivälineen varmasti maaliin.

Jättimäinen siirtosumma on ladannut melkoiset paineet nuoren pelaajan niskaan, mutta alku uudessa seurassa ei olisi voinut sujua paremmin.

Ottelu päättyi lopulta Cityn 3-2-voittoon rangaistuspotkukisan jälkeen. Roman Miralem Pjanić tasoitti pelin 1-1:een jo 8. peliminuutilla, mutta Cityn Kelechi Iheanacho iski Cityn uudelleen johtoon heti toisen puoliajan alussa.  Manchesterilaiset näyttivät painelevan voittoon asti jo varsinaisella peliajalla, mutta Adem Ljajić toi Roman tasoihin 87. peliminuutilla.

Katso Sterlingin maali tästä!

Löydät Unibetilta jo nyt voittajakertoimet tulevalle Valioliiga-kaudelle!

Lue myös:

Jarmo Kekäläinen on Penguins-pakin perässä!

Viime päivien kuumimmat jalkapallohuhut!