VIDEO: Florida-puolustaja tarjoaa yhden kauden maukkaimmista taklauksista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 04/05/2016
Jaa tämä...

NHL:ssä jysähti viime yönä ehkä kauden näyttävin pommi. 

Yksi NHL:n kuumimmista joukkueista on tällä hetkellä suomalaisten Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen edustama Florida Panthers. Viime yönä tulikuuma joukkue voitti vieraissa Toronto Maple Leafsin luvuin 3 – 4. Panthers nosti kauden pistesaldonsa jo 99 pisteeseen, mikä on aurinkorantojen jääkiekkojoukkueen uusi piste-ennätys.  Ja kuten olette varmasti jo lukeneet eri uutisista niin, Aleksander Barkov iski jälleen ottelun voittomaalin. Voittomaali oli nuorelle miehelle jo kauden kahdeksas, jonka turvin mies on koko kauden voittomaalitilaston jaetulla toisella sijalla.

Mutta ei sen enempää Barkovista ja hänen huippukaudestaan. Floridassa pelaa myös monta muuta tähtipelaaja. Yksi pelaaja joka esitti viime yön NHL-ottelussa, hieman vähemmälle huomiolle jääneen huippusuorituksen, on Steven Kampfer. Kampfer nimittäin esitti ottelun kolmannessa erässä sellaisen taklauksen, että oksat pois. Mies lähetti vastustajansa Frank Corradon kuuta kiertävälle radalle sellaisella tavalla, että muun muassa kiekkoraamattu The Hockey News yltyi kehaisemaan pommia koko NHL-kauden komeimmaksi taklaukseksi. Ja kyllä, onhan Kampferin esittämä perstaklaus perinteitä kunnioittava, puhdas ja näyttävä osuma.

 

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Suomalaislupaukselle NHL:n tulokassopimus
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti