St. Louis - Winnipeg 18.3.2014 | Kauden viides kohtaaminen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Blues hakee kotivoittoa Winnipegin kustannuksella.

Vihje lyhyesti

St. Louis ja Winnipeg kohtaavat toisensa jo viidettä kertaa tällä kaudella. Voitot näistä peleistä on Bluesin hyväksi 3-1. Kotijoukkue johtaa tällä hetkellä läntistä konferenssia ja samalla myös koko liigaa. Winnipeg on samassa konferenssissa sijalla 11. Kotijoukkue lähtee selvänä ennakkosuosikkina tähän otteluun.

St. Louis on ollut viime kierroksilla loistavassa iskussa ja se lähtee tähän otteluun allaan kaksi voittoa. Winnipeg nappasi viime kierroksella tärkeät pisteet, kun se murskasi Dallasin peräti 7-2. Joukkue taistelee pudotuspelipaikasta ja pisteet ovat nyt elintärkeitä. Winnipeg nappasi voiton, mutta on muistettava, että sitä edelsi kuuden ottelun tappioputki. St. Louis lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina kotijäällään ja voitto on erittäin todennäköinen. Vetolapulle voi hakea kotijoukkueelle yli yhden maalin voittoa.

Vihje: St Louis -1.5, kerroin 2.15 NordicBet 

 

 

Perustelut vihjeelle

St. Louis Blues on napannut kymmenestä viime ottelustaan seitsemän voittoa. Blues on erittäin vahva kotijoukkue ja se on hävinnyt tällä kaudella kotonaan ainoastaan viisi kertaa varsinaisella peliajalla. Joukkueella alkaa tämän ottelun jälkeen neljän pelin mittainen vieraskiertue, joten Blues haluaa varmasti napata voiton kotiyleisönsä edessä. St. Louis sai huonoja uutisia, sillä Vladimir Tarasenko joutuu muutaman viikon sairaslomalle. Tarasenko on joukkueensa kuudenneksi paras pistemies. Joukkueen sairastuvalta löytyy ennestään hyökkääjä Magnus Pääjärvi sekä puolustaja Jordan Leopold.

Winnipeg sai helpostusta tukalaan tilanteeseensa, kun se nappasi arvokkaan voiton Dallasista ja katkaisi samalla kuuden peli tappioputken. Kymmenestä viime ottelusta joukkueella on ainoastaan kolme voittoa ja tahdin on parannuttava mikäli joukkue haluaa pelata tällä kaudella pudotuspelejä. Moni pelaaja sai onnistumisia, kun joukkue otti murskavoiton ja tämä varmasti lisäsi joukkueen itseluottamusta. Viime aikaiset otteet eivät silti paljoa lupaa, kun vastaan asettuu liigan tämän hetken kovin joukkue. Maalivahti Ondrej Pavelec huilaa vielä tämänkin pelin ja häntä maalinsuulla tuuraa Al Montoya. Sivussa ottelusta ovat myös Chris Thorburn, Mark Scheifele, John Albert, James Wright sekä Grant Clitsome.

St. Louis on napannut jo kolme voittoa Winnipegistä tällä kaudella ja joukkue haluaa varmasti ottaa tänään voiton kotiyleisönsä edessä ennen vieraskiertuetta. Winnipeg otti vakuuttavan voiton Dallasista, mutta joukkueen vire on silti ollut viime aikoina surkea. Winnipeg ei ole liigan parhaita vierasjoukkueita ja Blues on erittäin vahva kotonaan. Vetokupongille on haettava rohkeasti kotijoukkueelle selvää voittoa.

Vihje: St Louis -1.5, kerroin 2.15 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti