Stoke - Liverpool 12.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Järjestääkö Stoke mahtavan yllätyksen Liverpoolin isäntänä?

Stoke – Liverpool, merkki 1, kerroin 6,30 ComeOn
Stoke (+1) – Liverpool, merkki 1, kerroin 2,50 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 6,30 | 3,84 | 1,57 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Stoke saa vieraakseen Liverpoolin. Sarjataulukossa Stoke on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Liverpool löytyy kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on seitsemäntoista pistettä Liverpoolin eduksi. Stoke on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut ainoastaan kaksi voittoa, mutta on otettava huomioon kaksi asiaa. Ensimmäinen asia on se, että Stoke tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena sekä toisekseen myös se, että Liverpool on ollut viime aikoina todella epätasainen. Liverpoolilla on alla kaksi voittoa, mutta vastustajien taso on ollut surkeaa luokkaa. Faktaahan on se, että Liverpool on viidestä edellisestä vierasottelustaan saalistanut ainoastaan yhden voiton. Vielä vähän aikaa sitten Liverpool oli huikeassa pelivireessä, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueeseen luottoa ei samalla tavalla löydykään.

Stoke sekä Liverpool joutuvat suurella todennäköisyydellä tähän otteluun todella pahasti vajaamiehisinä, joten siinä mielessä sekin asia saattaa periaatteessa kääntyä Stoken eduksi. Stokelta sivussa tänään mahdollisesti ovat esimerkiksi Oussama Aissadi, Ryan Shawcross, Peter Crouch, Thomas Sorensen, Jonathan Walters, Asmir Begovic sekä Robert Huth. Valtavasti tärkeitä pelaajia Stokelta on tänään suurella todennäköisyydellä sivussa, mutta toisaalta Liverpoolin tilanne on käytännössä samanlainen. Liverpoolilta sivussa tänään ovat tämän tiedon mukaan John Flanagan, Mamadou Sakho, Daniel Agger, Daniel Sturridge sekä Jose Enrique. On täysin selvä asia, että Liverpoolin materiaali kestää loukkaantumisia paremmin kuin Stoke, mutta Liverpoolin tilannetta on ajateltava kokonaisuutena. Liverpool on perustasoltaan Stokea luonnollisesti selkeästi laadukkaampi, mutta vieraissa Liverpoolin peliesitykset ovat alkaneet menemään yhä epätasaisempaan ja epätasaisempaan suuntaan.

Stoke on viime aikoina alkanut kotonaan pelaamaan omalla normaalilla tasollaan, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat raitapaidoille tuottaneet kolme voittoa, tasapelin sekä yhden tappion. Stoke on aikaisemmilla kausilla pystynyt laittamaan juuri kotonaan kapuloita rattaisiin esimerkiksi Manchester Unitedille sekä Arsenalille. Stoken vahvuus ei missään tapauksessa ole kotijoukkueen laadukkaassa materiaalissa, vaan kotietu on Stoken kohdalla erittäin merkittävää luokkaa. Vihjeen loppuun on samalla todettava, että Liverpoolilla on ollut Stoken kanssa suuria ongelmia. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta Liverpool on pystynyt saalistamaan ainoastaan kaksi voittoa. Stoken pelitapa on tuottanut ongelmia näin ollen Liverpoolille sekä useammalle muulle Valioliigan kärkijoukkueelle. Tällä kerroinasettelulla Stoke nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi pelikohteeksi. Moni asia viittaa siihen, että Liverpoolin epätasaiset peliesitykset saattavat saada jatkoa raitapaitojen vieraana.

Veikkaussivut | Tuomas