Stoke - Manchester City 14.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Stoke kotonaan suurta yllätystulosta Manchester Cityä vastaan?

Stoke – Manchester City, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,75 | 3,65 | 1,70

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Stoke saa Britannia Stadiumille vieraaksi Manchester Cityn. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden neljäs kamppailu. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä napanneet kaksi voittoa sekä kärsineet yhden tappion. Materiaalinsa puolesta Manchester City on tälläkin kaudella Valioliigan suurimpia mestarisuosikeita, kun taas Stoke tulee pelaamaan täysin kotiotteluidensa varassa. Viimeksi toisaalta myös vieraissa Stoke sai aikaiseksi voiton West Hamia vastaan 0-1 maalein. Edellisellä kierroksella Manchester City puolestaan voitti Hullin kotonaan 2-0 numeroin.

Manchester City on alkukauden aikana ehtinyt tekemään peräti kahdeksan maalia, joten se tarkoittaa sitä, että Stoken puolustus tulee joutumaan hurjaan testiin! Hullia vastaan maaleja olisi voinut tulla enemmänkin kuin vain kaksi, mutta normaalilla perusesityksellä irtosi helpohkosti pisteet turkoosipaidoille. Stoken puolustus on ehtinyt alkukaudella olemaan yllättävän epävarmaa luokkaa, vaikka juuri viime kierrokella tosissaan Stoke nappasikin yllättäen kolme pistettä West Hamin vieraana. Nyt vastustaja on joka tapauksessa täysin eri luokkaa.

Stoke tunnetaan äärimmäisen kotiriippuvaisena joukkueena, mutta selkeä tasoero kääntää lähtökohtia huomattavasti Manchester Cityn suuntaan. Stoke on kotonaan yllättänyt aikaisemmilla kausilla useita huippujoukkueita, mutta toisaalta maalinteko ei ole ollut raitapaidoille alkukaudella helppoa eikä se tule olemaan sitä nytkään. Vierasvoitto on lähellä toteutua niukalla erolla.

Veikkaussivut | Tuomas