Stoke - Manchester United 18.12.2013 | Liigacup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Onko Stokesta haastamaan Liigacupissa Punaista jättiläistä?

Stoke – Manchester United, merkki 2, kerroin 1,78 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 4,44 | 3,51 | 1,78 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Liigacupin ottelussa Stoke sekä Manchester United iskevät yhteen. Tänään Liigacupissa pelataan yhteensä kaksi ottelua eilisen tapaan. Lähtökohtaisesti Manchester Unitedille tämä kilpailu ei ole kauden kohokohtia, mutta edellisellä kierroksella Valioliigassa Manchester United murskasi Aston Villan 0-3 maalein, joten varmasti vierasjoukkueella motivaatiota riittää myös tässä ottelussa. Joukkueiden välinen tasoerohan on valtava Manchester Unitedin eduksi, vaikka vierasjoukkueella on ollut kauden aikana paljon ongelmia loukkaantumisten kanssa. Manchester United tulee tässä ottelussa peliaikaa antamaan vähemmän sitä saaneille, mutta siltikään ei tarvitse keskustella siitä, että kumpi joukkue on selkeän ennakkosuosikin asemassa.

Stokella on ollut valtavia ongelmia maalinteon kanssa. Edellisellä kierroksella Stoke pelasi vieraissa maalittoman tasapelin Hullia vastaan. Stoken viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet kaksi voittoa, mutta suurin ongelma on kokonaisuutta ajatellen siinä, että maalinteko ei yksinkertaisesti toimi. Neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa Stoke on jäänyt kokonaan maaleitta. Stoke tunnetaan normaalisti erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, mutta tällä kaudella tilanne on ollut täysin erilainen. Viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet vain muutaman voiton. Edellisessä kotiottelussaan Stoke voitti upeasti kylläkin Chelsean 3-2 maalein, mutta muuten ilonaiheet ovat voittojen olleet vähissä. Stoke on ollut itseasiassa Valioliigan yksi suurimmista tasapeliautomaateista, mutta sillä tavalla esimerkiksi sijoitusta kymmenen joukkoon on turhaa edes lähteä haaveilemaan.

Stokella on Manchester Unitedin tavoin ongelmia loukkaantumisten kanssa, joten siinä mielessä Stoken tilanne ei ole missään tapauksessa Manchester Unitedia parempi. Stokelta sivussa loukkaantumisten takia suurella todennäköisyydellä ovat Matthew Etherington, Asmir Begovic sekä Jonathan Walters. Ensimmäiseksi mainittu pelaaja on tästä kolmikosta kaikista lähellä pelikuntoa. Tätä listaa voidaan tietenkin jatkaa myös esimerkiksi Robert Huthilla sekä Charlie Adamilla. Tärkeitä pelaajia Stokelta on siispä reilusti poissa. Manchester Unitedille tämä ottelu ei ole kauden kohokohtia, mutta todennäköisesti vierasvoitto tulee tänään irtoamaan. On täysin totta, että Robin Van Persien, Nemanja Vidicin, Michael Carrickin sekä Patrice Evran poissaolot olisivat takaiskuja joukkueelle kuin joukkueelle, mutta silti Manchester United löytää ehdottomasti tiensä vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas