Stoke - Norwich 29.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Stoke kotonaan pisteet Norwichilta?

Stoke – Norwich, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 3,40 | 4,33 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Stoke sekä Norwich. Kyseessä on alkukauden kuudes ottelu molemmille joukkueille. Sarjataulukossa tällä hetkellä Stoke on sijalla neljätoista, kun taas Norwich on puolestaan kolmea sijaa alempana. Stoke on tähän mennessä tehnyt neljä maalia, mutta vielä suurempia ongelmia maalinteossa on ollut Norwichilla – vierasjoukkue on tehnyt toistaiseksi vain kolme maalia. Norwich on muutenkin onnistunut voittamaan vain yhden kamppailun, Stoke on sentään kääntänyt kahdesti ottelun edukseen. Lisäksi on syytä todeta, että Stoken viime aikojen otteluohjelma on ollut erittäin vaikea. Kahdessa edellisessä Valioliigan ottelussa vastassa ovat olleet Manchester City sekä Arsenal.

Stoke nollasi viimeksi kotonaan Manchester Cityn täydellisesti, sillä ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin. Stoken puolustus piti Manchester Cityn huippuvaaralliset hyökkääjät poissa sellaisista maalintekopaikoista, mistä vierasjoukkue olisi lopulta maaleja onnistunut tekemään. Stoken puolustus sai muutaman ensimmäisen kierroksen jälkeen hieman negatiivistä palautetta, mutta tällä hetkellä sellaiseen ei ole syytä.

Norwich on pelannut tähän mennessä kaksi ottelua vieraissa ja hävinnyt ensinnäkin molemmat – maaleja Norwich ei ole vieraissa tehnyt ainuttakaan! Viikollahan Norwich saalisti vieraissa voiton Cup -ottelussa Watfordia vastaan, mutta siitä on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Stoke tulee kotonaan tänään nappaamaan kolme pistettä. Kotivoitto on hyvä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas