Strasbourg - Real Madrid 7.11.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Real Madrid vaivatta vierasvoittoa Ranskasta?

Strasbourg (+16 pistettä) – Real Madrid, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 10,00 | 1,05 

 

 

Espanjalaisjätti Real Madrid matkustaa Ranskaan Strasbourgin vieraaksi. Kyseessä on koripallon Euroliigan ottelutarjontaa. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi täysin eritason joukkuetta. Materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on aivan valtava Real Madridin eduksi. Real Madrid on ehdottomasti Euroliigan suurimpia mestarisuosikeita, kun taas Strasbourg pelaa täysin väärässä porukassa. Strasbourg onkin kolmesta ottelusta napannut kolme tappiota eikä tule jatkopaikasta taistelemaan missään tapauksessa. Strasbourg on materiaaliltaan aivan liian heikko, jotta voisi taistella jatkopaikasta tässä lohkossa. Ranskan liigassa Strasbourg voi vielä tällä kaudella menestyä, mutta nämä ottelut ovat kotijoukkueelle liikaa.

Real Madrid on ollut huikean hyvä, sillä Real Madrid johtaa tätä lohkoa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä! Real Madrid ei ole hävinnyt vielä otteluakaan, mutta toisaalta kun katsoo vierasjoukkueen materiaalia, se ei ole yllätys kenellekään. Viime kierroksella Real Madrid voitti Espanjan liigassa Bizkaia Bilbao Basketin vaatimattomasti 92-75 numeroin ja kaiken kaikkiaan Real Madrid on viidestätoista edellisestä ottelustaan saalistanut ”vain” neljätoista voittoa. Real Madrid on voittanut kolmetoista ottelua putkeen, edellisessä Euroliigan kamppailussaan tämän hetken Euroopan kuumin joukkue voitti Armani Milanon 93-74 numeroin.

Tällä hetkellä Real Madrid on mahdollisesti Euroliigan jopa suurin mestarisuosikki, sillä vierasjoukkueelle ei tunnu lainkaan löytyvän pysäyttäjää! Strasbourg ei tule olemaan ainakaan missään tapauksessa se joukkue, joka Real Madridin voisi pysäyttää, sillä Strasbourg on ollut kotonaankin erittäin heikko. Viidestä edellisestä kotiottelusta Strasbourg on poistunut vain kerran voittajana. Lähtökohtaisesti selkeää tasoitusta on aina riskiä lähteä pelaamaan nimenomaan vierasjoukkueen kohdalla, mutta Real Madridin tilanne on niin vakuuttava, että selkeästä vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Tässä kamppailussa kohtaavat kaksi täysin eritason joukkuetta. Isät vastaan pojat -kamppailu tulee päättymään Real Madridin selkeään voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas