Suarez-leiriltä jäätävää liirumlaarumia - "Tilannekuvia on manipuloitu"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Luis Suarezia puolustetaan melkoisen koomisilla argumenteilla.

Uruguayn jalkapallomaajoukkueen taustajoukot ovat rynnänneet Luis Suarezin apuun pelastaakseen tähtihyökkääjän mittavalta pelikiellolta. Tämä nyt ei ole sinänsä mikään ihme, sillä tähtihyökkääjä on eittämättä joukkueensa tärkein yksittäinen pelaaja.

Ihmeellisiä puolustuspuheenvuoroista tekee se, että ne ovat astetta koomisempaa kuultavaa. Uruguayn jalkapalloliitto nimittäin linjasi, että Giorgio Chiellinin olkapäästä otettuja kuvia on muokattu siten, että puremajäljet on saatu näkyviin.

Suarezin asianajaja Alejandro Balbi otti kantaa tilanteeseen samantyylisellä otteella.

– Jos jokainen pelaaja alkaisi näyttelemään vammojaan, ja tutkimus avattaisiin niistä jokaisesta, kaikki olisi liian monimutkaista tulevaisuudessa, Balbi kommentoi uruguaylaiselle radiokanavalle.

– Aiomme käyttää kaikkia mahdollisia argumentteja, jotta Luis selviäisi tästä parhaalla mahdollisella tavalla, mies jatkoi.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Balbin mielestä kyseenalainen tilanne meni yksinkertaisesti niin, että Suarezin suu vain sattui osumaan Chiellinin olkapäähän.

Suarezin apuun on rynnännyt jopa Uruguayn presidentti José Mujica, joka sanoi, ettei ainakaan itse nähnyt Suarezin purevan ketään Italia-ottelussa.

Kaiken lisäksi Uruguayn jalkapalloliitto on tehostanut puolustautumistaan uuden videoanalyysin muodossa.

– Valmistelimme ottelusta toisen video, jossa huomasimme ottelussa toisen samanlaisen tilanteen, joka ei kuitenkaan saanut aikaan samanlaista reaktiota lehdistössä, Uruguayn jalkapalloliiton puheenjohtajan Wilmar Valdez kertoi El Observador -lehdelle.

Katso Suarezin temppu tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut