Sunderland - Chelsea 17.12.2013 | Liigacup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Sunderlandin jyrkkä alamäki Chelseaa vastaan?

Sunderland – Chelsea, merkki 2, kerroin 1,57 Bet365
Sunderland (+1) – Chelsea, merkki 2, kerroin 2,40 Sportingbet

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 4,50 | 1,57 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Liigacupissa pelataan tänään kaksi ottelua, Sunderland sekä Chelsea iskevät suhteellisen mielenkiintoisessa ottelussa yhteen. Mielenkiintoisen ottelusta tekee yksinkertaisesti se, että Sunderland on ollut Valioliigan puolella umpisurkea, mutta Cupin ottelut ovat aina asia erikseen. Cupin otteluissa yllätysmahdollisuudet ovat normaalia suuremmat, joskin tässä tapauksessa ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on ilman muuta Chelsea. Vierasjoukkue on joutunut viime aikoina pelaamaan Valioliigaa, Liigacupia sekä Mestarien liigaa, mutta nyt Chelsea on päässyt suhteellisen hyvin valmistautumaan tätä ottelua ajatellen.

Chelsean pelivire tätä ottelua ajatellen on enemmän kuin kohdallaan, vaikka vierasjoukkue tulee tässä ottelussa peliaikaa antamaan vähemmän sitä saaneille. Chelsea on viiteen edelliseen otteluun saalistanut neljä voittoa. Chelsea ei missään tapauksessa tule tänään pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta kaikki Valioliigaa seuraavat tietävät sen, että vierasjoukkueen materiaali on äärimmäisen laadukas myös vaihtopelaajien osalta. Chelsea pystyy hyvin antamaan näyttömahdollisuuksia hieman tuntemattomillekin pelaajille, mutta sehän saattaa olla jossain määrin myös hyväkin asia. Chelsealle tämä ottelu ei todennäköisesti ole kauden suurimpia kohokohtia, joten siinä mielessä peliaikaa on annettava myös hieman uusillekin kasvoille.

Sunderland sekä Chelsea kohtasivat muutama viikko sitten Valioliigassa ja silloinhan Chelsea nappasi täydet pisteet mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. Tuo ottelu päättyi lopulta Chelsean vierasvoittoon 3-4 maalein. Kolme maalia Sunderlandilta oli Chelseaa vastaan erittäin hyvä suoritus, mutta muuten kotijoukkueella on maalinteon kanssa ollut suuria ongelmia. Viidestä edellisestä ottelustaan peräti kolmessa Sunderland on jäänyt kokonaan maaleitta. Itseasiassa näissä otteluissa vain yhdessä Sunderland on pystynyt viimeistelemään ottelua kohden yli yhden maalin. Sunderlandin kannalta hyvä asia on se, että sairaslista on suhteellisen lyhyt. Sivussa Sunderlandilta loukkaantumisten takia ovat vain Keiren Westwood sekä Carlos Cuellar. Siitäkin huolimatta joka tapauksessa Chelsea nostetaan ehdottomasti vetokupongille mukaan. Rohkeat voivat jopa maalin tasoituksella lähteä Chelsean vierasvoittoa pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas