Sunderland - Chelsea 4.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Chelsea täyttä pistepottia Sunderlandin kustannuksella?

Sunderland – Chelsea, merkki 2, kerroin 1,53 Betsafe

Betsafen kertoimet otteluun 6,15 | 4,20 | 1,53 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukon äärimpäät iskevät jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen, kun Sunderland haastaa vahvan kauden pelanneen Chelsean. Tänään pelataan yhteensä useita mielenkiintoisia otteluita – viikkokierrokset ovat aina enemmän kuin tervetulleita. Sarjataulukossa Sunderland on tällä hetkellä viimeisenä, kun taas Chelsea löytyy toiselta sijalta heti Arsenalin takana. Sunderland on pystynyt keräämään säälittävät kahdeksan pistettä, joten tätä menoa Sunderlandin kaudesta on tulossa täysi vitsi. Kaiken kaikkiaan Sunderland on maalinteossa onnistunut kahdeksan kertaa, joten kenenkään ei tarvitse ihmetellä, että miksi sijoitus sarjataulukossa on viimeisenä.

Kolmeentoista pelattuun otteluun kaksi voittoa kertoo vain siitä, että Sunderlandin palikat ovat olleet alusta lähtien täysin sekaisin! Materiaaliltaan Sunderland ei ole tietenkään missään tapauksessa Chelsean tasoista nähnytkään, mutta Sunderlandilla on menossa kokonaisuudessaan tällä hetkellä lumipalloefekti. Kolmeen edelliseen otteluun Sunderland on pystynyt kylläkin voittamaan kotonaan Manchester Cityn, mutta näissä pelaamissaan otteluissa Sunderland on viimeistellyt yhden maalin. Sunderland on itseasiassa kotonaan pelannut huomattavasti pirteämmin kuin vieraissa, mutta valitettavasti ilman maalintekoa tässä lajissa on vaikeaa menestyä. Sunderlandin on kipeästi löydettävä pelaaja, joka pystyy illasta toiseen maalintekoon.

Chelsea matkustaa Sunderlandin vieraaksi suursuosikkina, vaikka vierasjoukkueella on viime aikoina ollut epätasaisia peliesityksiä. Edellisellä kierroksella Chelsea voitti vahvan alkukauden pelanneen Southamptonin 3-1 numeroin. Kaiken kaikkiaan edellisen kierroksen voitto oli äärimmäisen tärkeä jatkoa ajatellen, sillä Chelsealla tosissaan on viime kierrosten aikana ollut hyvinkin ailahtelevaisia peliesityksiä. Chelsea on joka tapauksessa ollut oikeastaan aina Sunderlandille erittäin vaikea vastustaja ja todennäköisesti asia tulee olemaan tälläkin kerralla juuri näin. Tilannetta helpottaa Chelsean kannalta entisestään se, että Samuel Eto’o palannee tänään vierasjoukkueen kokoonpanoon. Chelsean sairaslista on ottelun alla lähes tyhjä, joten siinäkin mielessä vierasvoitto on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas