Sunderland - Manchester City 10.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Kokeeko Sunderland tänään jo alkukauden yhdeksännen tappionsa?

Sunderland – Manchester City, merkki 2, kerroin
Sunderland (+1) – Manchester City, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 7,20 | 4,60 | 1,44

 

 

Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä oleva Sunderland isännöi vieraaksi saapuvaa Manchester Cityä. Vierasjoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä. Kyseessä on Englannin Valioliigan ottelutarjontaa. Joukkueiden välillä on valtava tasoero Manchester Cityn eduksi eikä tässä ottelussa todennäköisesti kukaan usko Sunderlandin mahdollisuuksiin kotiedusta huolimatta. Materiaaliltaan Manchester City on suurimpia mestarisuosikeita, kun taas Sunderlandista ei ole mitään hyvää sanottavaa! Sunderland on tällä kaudella voittanut tasan yhden ottelun. Kaiken kaikkiaan pisteitä Sunderlandilla on kasassa huimat neljä kappaletta.

Manchester City on menettänyt alkukaudella liikaa pisteitä heikompia joukkueita vastaan, mutta tässä ottelussa Manchester Cityllä ei ole siihen varaa! Manchester City on tällä hetkellä kuusi pistettä sarjataulukon kärkeä perässä, joten yksinkertaisesti vierasjoukkue ei voi enää menetellä pisteitä onnettomia joukkueita vastaan. Sinänsä Manchester City on tehnyt jo peräti 28 maalia ja se onkin erinomainen suoritus, mutta silti Manchester City on kokenut tappioitakin jo kolme kappaletta. Joka tapauksessa vierasjoukkue omaa täysin eri tavalla maalintekovoimaa kuin kotijoukkue, sillä yksikään muu seura ei ole tehnyt samaa määrää maaleja kuin turkoosi ryhmä.

Manchester City on kahdessa edellisessä ottelussaan voittanut Norwichin 7-0 maalein sekä CSKA Moskovan 5-2 numeroin. Kahdessa viime ottelussa Manchester City on siispä viimeistellyt vaatimattomasti kaksitoista maalia. Kaiken kaikkiaan Manchester City on tehnyt muutamassa viime ottelussa aivan mitä on halunnut. Tälläistä maalintekotaitoa ei löydy Sunderlandin kokoonpanosta. Sunderland on tehnyt tasan seitsemän maalia, joten Norwichia vastaan Manchester City viimeisteli yhden ottelun aikana saman määrän maaleja. Lähtökohdat eivät lupaa Sunderlandin kannalta hyvää. Vierasvoitto on erittäin todennäköinen lopputulos.

Veikkaussivut | Tuomas