Sunderland - Tottenham 7.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Onko Sunderland ilkeä isäntä Tottenhamille?

Sunderland – Tottenham, merkki 1, kerroin 4,00 Unibet
Sunderland (+1) – Tottenham, merkki 1, kerroin 1,82 Betsafe

Unibetin kertoimet otteluun 4,00 | 3,45 | 2,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa Sunderland isännöi vieraaksi saapuvaa Tottenhamia. Sarjataulukossa Sunderland on tälläkin hetkellä edelleen viimeisenä, mutta Sunderland on materiaaliltaan huomattavasti sarjataulukon sijoitustaan parempi. Sunderland taisteli viime kierroksella loistavasti Chelseaa vastaan häviten ottelun 3-4 maalein, mutta tosissaan Sunderland on piristynyt selkeästi. Kaiken kaikkiaan viisi edellistä ottelua ovat Sunderlandille tuottaneet kaksi voittoa, tasapelin sekä kaksi tappiota. Voidaan siispä todeta, että kaikki kilpailut mukaanlukien Sunderland on neljästä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa ja ainoan tappionkin on aiheuttanut yksi suurimmista mestarisuosikeista, Chelsea.

Tottenham voitti edellisellä kierroksella Fulhamin 1-2 maalein, mutta kaiken kaikkiaan Tottenhamin tilanne ottelun alla on suhteellisen sekava. Tottenhamin valmennus on saanut suurta kritiikkiä tällä kaudella ja näin ollen osa pelaajistakin on varmasti tai tulevat olemaan Andre Vilas-Boasia vastaan. Tottenhamin pukukopissa joukkuehenki ei todennäköisesti ole tällä hetkellä lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla. Viisi edellistä ottelua ovatkin kaiken kaikkiaan Tottenhamille tuottaneet vain kaksi voittoa eikä Tottenhamin tilannetta helpota se, että Manchester City murskasi ”Spursin” muutama viikko sitten vaatimattomasti 6-0 numeroin.

Sunderland tunnetaan normaalisti suhteellisen yllätysvalmiina kotijoukkueena eikä materiaaliltaan itseasiassa Sunderland ole valtavasti Tottenhamia jäljessä. Sunderlandissa pelaa useita laatupelaajia, jotka periaatteessa mahtuisivat monen muunkin Valioliigajoukkueen kokoonpanoon. Kausi on tähän mennessä ollut Sunderlandille erittäin vaikea, mutta oikeaan suuntaan raitapaidat ovat menossa. Sunderlandin kannalta hieno asia on myös se, että sairaslista on käytännössä tyhjä – Tottenhamin tilanne on puolestaan täysin erilainen. John O’Shea tehnee tänään paluun Sunderlandin kokoonpanoon, kun taas Tottenhamilta sivussa tärkeistä pelaajista ovat todennäköisesti esimerkiksi Jan Vertonghen, Christian Eriksen sekä Moussa Dembele. Sunderlandin yllätysvoittoa on syytä lähteä tosissaan harkitsemaan.

Veikkaussivut | Tuomas