Sam Allardyce kolmen leijonan peräsimeen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon emämaa ja ikuinen arvokisojen alisuorittaja Englanti on saanut uuden päävalmentajan. Kolmen Leijonan edellinen manageri Roy Hodgson sai lähteä penkin päästä, kun Englanti tippui EM-kisojen pudotuspeleissä tylysti Islannille.

Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoi keskiviikkoiltana, että Valioliigaseura Sunderlandin peräsimessä viimeiset yhdeksän kuukautta viettänyt Sam Allardyce. 61 – vuotias Allardyce on aiemmin valmentanut West Hamia, Newcastlea ja Boltonia. Hän oli ehdolla maajoukkueeseen jo vuoden 2006 MM-turnauksen jälkeen, mutta tehtävään valittiin Steve McClaren.

Lempinimellä Big Sam tunnettu Allardyce on melkoinen velikulta, joka jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Mies on vuosien varrella muun muassa nähty nauramassa päin vastustajan naamaa

 

Hulluna bailaamassa Marbellan lomakohteessa uimaltaan äärellä.

 

Ja ottamassa kentän laidalla niskalenkkiä poikabändi One Directionin Niall Horanista.

 

Mutta kaikesta yllä olevasta komiikasta huolimatta ainakin managerilegenda Sir Alex Ferguson uskoo Englannin olevan hyvissä käsissä Allardycen alaisuudessa. Entinen Manchester United luotsi totesi Sky Sportsille että ” Hän on ehdottomasti huippuluokan englantilainen. Voit etsiä maailmalta huippuluokan luotsia, mutta on järkevintä palkata englantilainen”

Lue myös:

VIDEO: BLACKHAWKS-TÄHDELLÄ PYSYY KIEKKO LAVASSA

VIDEO: KOLME NHL-LEGENDAA JUHLII TÄNÄÄN VUOSIA

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa