Janne Jalasvaaraa jatkaa uraansa Kiinassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com uutisoi pari päivää sitten, että Euroopan suurin kiekkosarja KHL laajenee ensi kaudella vanhan mantereen rajojen ulkopuolelle Kiinaan. KHL on antanut vahvistuksen, että kiinalaisseura HC Kunlun Red Star on mukana sarjassa kauden alusta asti. Pekingistä lähtöisin oleva seuran tarkoituksena on vastata kilpailuun Aasian markkinoilla NHL:ää vastaan.

Nyt neitsytmatkalleen ruplaliigaan seilaava Red Star joukkue on julkaissut ensimmäisen pelaajasopimuksensa. Joukkueenjohto on hankkinut takalinjoilleen suomalaisosaamista 32 – vuotiaan konkarin Janne Jalasvaaraan muodossa. Red Star on Liigassa Espoon Bluesia ja Kalpaa edustaneen Jalasvaaran uran kolmas KHL-seura. Aiemmin mies on luutinut Moskovan Dynamon ja HK Sothsin takalinjoilla. Moskovassa Jalasvaara pääsi juhlimaan kahdesti Gagar Cupin voittoa. Viime kaudella mies pelasi Sothsissa 57 ottelua, joissa hän summasi tehot 0 + 6, tehotilaston jäädessä pakkaselle -3.

Veikkaussivut seuraa mielenkiinnolla kiinalaisten oman suurseuran rakentamista. Muun muassa uutistoimisto AP on huhuillut, että Jalasvaara saisi seurakseen supertähti Ilja Kovaltshukin.

Lue myös:
VIDEO: SaiPa vahvistuu Curtis Hamiltonilla
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
100€ Ensitalletusbonus
Pelaa