Suomalainen NHL-veskari päästetään vapaille markkinoille?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Antti 25.6.2015

Suomalaisveskari Antti Niemen sopimuskuvioiden ympärillä on ollut paljon kysymysmerkkejä viime viikkojen aikana. Maalivahdin nykyinen sopimus San Jose Sharksin kanssa päättyy ensi viikolla, eikä sopimusta olla todennäköisesti uusimassa.

NHL-seura ei ole vielä paljastanut mitään aikeistaan Niemen suhteen, mutta nyt San Josen GM Doug Wilson on antanut CSN Bay Arealle haastattelun, josta voi vetää hieman johtopäätöksiä.

– Aiomme hankkia lisää maalivahteja. Uskomme Alex Stalockiin ja Troy Grosenickiin, vaikka he molemmat kärsivät loukkaantumisista päättyneellä kaudella. Luotamme heihin, mutta hankimme silti vielä lisää maalivahteja.

Alkaa olla melko selvää, että Antti Niemi ei kuulu näihin suunnitelmiin, sillä GM ei mainitse sanallakaan suomalaisveskaria.

31-vuotias veskari pelasi päättyneellä kaudella Sharks-maalilla yhteensä 61 ottelua torjuntaprosentilla 91,4. Vaikka Sharks ei jatkaisi suomalaisen sopimusta, löytyy hänelle varmasti uusi seura NHL:stä.

San Josen NHL-kausi päättyi valtavaan pettymykseen, kun joukkue jäi ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen pudotuspelien ulkopuolella. Ei siis ole ihmekään, että seura hakee uusia tuulia kokoonpanomuutosten kautta.

Lue myös:

NHL-seurat sanasodassa!

NHL:n mestarijoukkue palasiksi!

VEIKKAUSHUONE-veikkaussivut-728x90-hockey