Koivu, Granlund ja Haula saamassa seuraa tähtisentteristä? - "Erittäin kiinnostuneita"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wild hakee rivistöönsä uutta tähtisentteriä.

Minnesota Wildin ollaan jo pitkään huudeltu olevan vahvasti mukana maalitykki Thomas Vanekin hankkimisessa ensi kauden joukkueeseen. Nyt hankintalistalle on kuitenkin noussut myös uusi tähti-tason vahvistus.

Star Tribunen tunnettu Wild-toimittaja Michael Russo nimittäin kertoi, että organisaatio on kiinnostunut Colorado Avalanchessa kovia tehoja naputelleesta Paul Stastnystä.

– Kuten aiemmin kirjoitin, Wild tulee olemaan yhteyksissä Vanekin agentin kanssa. Olen kuitenkin kuullut, että Wild on erittäin kiinnostunut myös Paul Stastnystä, mikäli hän vain ajautuu vapaille markkinoille. Sama pätee myös puolustaja Matt Niskaseen, Russo kirjoittaa.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Russo kuitenkin linjaa, ettei Wildilla ole välttämättä mahdollisuuksia Stastnyn ja Niskasen hankkimiseen, sillä kaksikko hakee markkinoilta pitkiä ja kalliita sopimuksia.

Sopimuksettomista pelaajista tulee vapaita agentteja 1. heinäkuuta ja tällöin NHL-seurat voivat alkaa tehdä heille sopimustarjouksia. Neuvottelut vapaiden agenttien kanssa voidaan kuitenkin aloittaa jo keskiviikkona 25. kesäkuuta.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut