Suomalaiselle pakkilupaukselle sataa kehuja NHL-leirillä - "Hän on vakuuttanut minut täysin"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Buffalo Sabresia edustava Rasmus Ristolainen on urakoinut kesätreeneissä.

Suomen lupaavimpien puolustajien joukkoon lukeutuva Rasmus Ristolainen ei ole laiskotellut kevään tai kesän aikana. Nuorukainen on treenannut itsensä todelliseen huippuiskuun, sillä tähtäin on asetettu ensi kauden osalta visusti NHL:n puolelle.

Nyt Ristolainen on mukana Buffalo Sabresin tulevaisuuden lupausten harjoitusleirillä muiden nuorukaisten kanssa. Vasta 19-vuotiaan suomalaispakin fysiikka onkin vakuuttanut Sabresin farmijoukkue Rochester Americansin päävalmentaja Chadd Cassidyn.

– Risto on todella hyvässä kunnossa. Hän on menettänyt lapsenomaista pyöreyttään ja uskon, että se tulee auttamaan häntä kestävyyden osalta, Cassidy heitti radiokanava WGR 550:n haastattelussa. 

– Viime kaudella Riston suurin ongelmansa oli vaihtojen loppuun vieminen. Hän ajautui usein vaikeuksiin, jos jouduimme pelaamaan pitkiä pätkiä omassa päässä. Tällöin vastustaja sai usein hyviä maalipaikkoja. Hän on kuitenkin tehnyt lujasti töitä treenien ja ravinnon suhteen ja se on selvästikin tehnyt tehtävänsä, valmentaja jatkoi.

[ Nordicbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden testata vedonlyöntiä riskittömästi! Nappaa peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Nuorten lupausten leirillä treenejä vetävä Cassidy onkin ollut vakuuttunut Ristolaisen otteista. Valmentaja linjasikin, että suomalainen on ottanut pakkilupaus Jerome Gauthier-Leducin ohella suurimpia kehitysharppauksia viime kauteen verrattuna.

Ristolainen tietää itsekin, että kova treeni on tuottanut tulosta.

– Olen saanut pudotettua vähän painoani ja olo tuntuu nyt todella hyvältä. Olen kuitenkin polttanut pelkästään rasvaa enkä yhtään lihaksiani, nuorukainen totesi radiokanavalle.

Ristolainen pelasi viime kaudella yhteensä 34 NHL-ottelua tehoin 2+2=4. AHL:ssä meno olikin sitten huomattavasti kovempaa, sillä siellä 34 runkosarjaottelua tuottivat pistetilille lukemat 6+14=20.

Sabres varasi Ristolaisen vuoden 2013 varaustilaisuuden ensimmäisen kierroksen kahdeksantena pelaajana.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut