Tuomo Ruutu pelannut jo yli 20 peliä ilman tehopisteitä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Ruudulla varsin kyseenalainen ennätys

NHL-seura New Jersey Devilsin suomalaishyökkääjä Tuomo Ruutu on pelaamassa varsin vaikeaa kautta. Suomalainen on pelannut 24 ottelua, eikä ole onnistunut tekemään yhtään tehopistettä. 33-vuotias hyökkääjä ei ole viime kausina mässäillyt tehopisteillä, mutta nyt tilanne näyttää erittäin synkältä.

Ruudun tehottomuus on nostettu esiin myös sosiaalisessa mediassa, sillä The Recordin toimittaja Tom Gullitti nosti esiin varsin surullisen faktan.

– Tiesittekö, että Tuomo Ruutu on tällä kaudella ainoa hyökkääjä, joka on pelannut vähintään 20 peliä ilman pisteitä, Gullitti sanoi Twitter-tilillään.

Tehoton kausi tulee Ruudun kannalta erittäin pahaan paikkaan, sillä suomalaisen nykyinen sopimus Devilsin kanssa päättyy kuluvaan kauteen. Uusi sopimus NHL:stä saattaa olla melkoisen kovan työn takana tällaisen kauden jälkeen.

New Jersey nappasi viime yönä tärkeän 2-1-voiton Los Angeles Kingistä. Ruutu pelasi ottelussa vajaat 10 minuuttia ilman tilastomerkintöjä. Devils taistelee vielä viimeisistä pudotuspelipaikoista, mutta tilanne ei näytä kovinkaan helpolta.

Ruudun on vaikeaa avata pistetiliään Devilsin nelosketjussa, mutta toivottavasti suomalainen saisi vielä onnistumisia kauden loppupuolella. Vastuuta ei kuitenkaan ole näillä näytöillä tulossa lisää.

Lue myös:

Chelsea-hyökkääjä sikaili FA Cupissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa