Video: Ducks vei trillerin jatkoajalla – Suomalaiset tähdistössä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 26.5.2015

Anaheim Ducks on voiton päässä Stanley Cup -finaalista. Se voitti juuri päättyneessä matsissa Chicago Blackhawksin kotonaan maalein 5-4. Ottelu ratkesi ensimmäisessä jatkoerässä ajassa 60.45 Matt Beleskeyn maalilla.

Anaheim aloitti ottelun terävästi ja meni ensimmäisen vartin aikana jo 3-0 johtoon. Sami Vatanen viimeisteli 3-0 osuman komealla lämärillä suoraan syötöstä siniviivan tuntumasta ajassa 14.37. Chicago pääsi peliin mukaan toisessa erässä, kun Teuvo Teräväinen ajoi hyökkäysalueelle, vetäisi rannelaukauksen pakin jaloista ja kavensi lukemiin 3-1 ajassa 21.11. Sekä Vatanen että Teräväinen saalistivat myös yhdet syöttöpisteet ja pääsivät illan tähdistöön hienoilla otteillaan.

Illan ykköstähti oli Ryan Kesler, joka teki 2-0 maalin ja syötti voittomaalin jatkoajalla. Kesler oli jäällä myös parin takaiskun aikana, joten tehotilastomerkintä oli tasan nolla. Vatanen pelasi ottelussa 17 ja puoli minuuttia ja oli illan kakkostähti tehoilla 1+1 ja tehomerkinnällä +2. Teräväinen sai peliaikaa 16 minuuttia, ja hänet valittiin kolmostähdeksi. Hänkin sai tililleen maalin ja syöttöpisteen ja tehomerkinnän +2.

Katso maalit tästä: