Suomalaiset tehokkaina – Bergenheim tähdistössä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 03/11/2015
Jaa tämä...

Suomalaiset olivat näkyvässä roolissa, kun Minnesota Wild voitti viime yönä kotonaan New Jersey Devilsin lukemin 6-2. Sean Bergenheim avasi maalinteon ajassa 18.57 Kyle Brodziakin ja Erik Haulan syötöistä. Chris Stewartin 2-0 maali syntyi Mikko Koivun syötöstä, kun toista erää oli pelattu vain 13 sekuntia. Neljä minuuttia myöhemmin Jared Spurgeon lämäsi lukemat jo 3-0:aan Mikael Granlundin tarjoilusta.

Devils kavensi vielä 3-1:een Dainius Zubrusin maalilla, mutta ilta oli kuitenkin Wildin. Loppulukemat 6-2 eivät jätä mitään seliteltävää.

Bergenheim valittiin ottelun kolmostähdeksi. Hän pelasi ottelun neloskentässä Brodziakin ja Haulan kanssa. Maalin lisäksi hän jahtasi kiekkoa pirteästi koko illan. Koko ketju pääsi pisteiden makuun ja sai vuolaat kehut myös valmennukselta.

– Komennusta neloseen voisi pitää rangaistuksena, mutta ei se niin ole. Ympäröimme hänet kavereilla, jotka voivat auttaa häntä pelaamaan omaa peliään. Hän vastasi hyvin ja se ketju oli vaarallinen koko illan, totesi valmentaja Mike Yeo pelin jälkeen.

 

Katso ottelun kohokohdat tästä: