NHL-seuran uusi pomo: Suomalaishyökkääjä ei todennäköisesti ole jatkamassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh Penguinsin uusi GM Jim Rutherford kommentoi seuran sopimustilanteita.

Vastikään Pittsburgh Penguinsin toimitusjohtajan pallille loikannut Jim Rutherfordilla on edessään suuri urakka. Joukkueen väreissä loistavat kaudet tahkonneet Jussi Jokinen sekä jenkkipakki Matt Niskanen ovat nimittäin edelleen ilman sopimusta.

Nyt Penguins-GM linjaakin, että kaksikko on todennäköisesti vaihtamassa leiriä eikä heitä täten nähtäisi ensi kaudella Penguinsin vahvuudessa.

– Olen jutellut heidän kanssaan. Molemmat pelaajat haluaisivat jatkaa, mutta samalla he ovat pelanneet hyvin viime kausina. Heidän olisi nyt aika siirtyä vapaiksi agenteiksi ja saada isot sopimukset. Mutta katsotaan, mitä tässä vielä ehtii tapahtua, Rutherford kommentoi triblive.com -sivustolle.

[ Tänään luvassa huima Italia-Uruguay! Veikkaushuone tarjoaa matsiin kertoimet: 2,48 | 3,10 | 2,54. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Jokinen tahkosi viime kauden runkosarjassa 81 ottelua tehoin 21+36=57 ja hän oli suomalaisten pistepörssissä lopulta toinen vain pisteen perässä voittanutta Valtteri Filppulaa. Sesonki olikin Jokiselle paras sitten kauden 2009-10 (30+35=65).

Niskanen taas tykitteli samassa ottelumäärässä kasaan tehot 10+36=46. Jenkkipuolustaja onkin yksi halutuimpia vapaita agentteja kesän pelaajamarkkinoilla.

Rutherford etsii myös edelleen uutta valmentajaa poispotkitun Dan Bylsman tilalle

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut