Suomalaishyökkääjä kerää kehuja NHL:ssä - "Tekee oikeita asioita kokoajan"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Markus Granlundilla on näytönpaikka Calgaryssa.

Markus Granlund valmistautuu parhaillaan tulevaan kauteen. Nuoren hyökkääjän on tehtävä paljon töitä, jotta paikka NHL:ssä aukeaa. Kaikki näyttää kuitenkin hyvältä, sillä Calgary Flamesin GM Brad Treliving jakaa kehuja lupaavalle hyökkääjälle.

– Hän tekee oikeita asioita koko ajan. Se on epätavallista nuorelle pelaajalle ja arvostan sitä todella, Treveling toteaa Calgary Sunille.

GM on kiinnittänyt huomiota varsinkin Granlundin peliälyyn.

– Yksi asia joka todella nousee esille on se, että hänellä on hyvä taito. Hän tekee peliä, lukee peliä ja jäätä. Hän on älykäs pelaaja, Treliving jatkaa kehumista.

Granlund on monipuolinen hyökkääjä, josta tulee varmasti olemaan vielä ilo Flamesille.

– Hän osaa tehdä peliä. Hän voi pelata ylivoimaa, mutta hän osaa tappaa jäähyjä. Hän pystyy pelaamaan puolustavassa roolissa luotettavasti. Nämä ovat tärkeitä asioita, etenkin valmentajien luottamuksen ansaitsemisessa, GM sanoo.

[ Veikkaussivujen vihjeosio tarjoaa tänään ilmaiset vihjeet Valioliigaan ja NFL:ään! Vilkaisun jälkeen voit betsata Veikkaushuoneella 10€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Viime kaudella suomalaishyökkääjä pääsi pelaamaan ainoastaan 7 ottelua NHL:n puolella. Tuleva kausikin alkaa todennäköisesti AHL:stä, mutta Treliving lupaa, että Granlund nähdään myös Calgary Flamesin paidassa.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut