VIDEO: Lepäile Karri rauhassa - Kyllä Joni hoitaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisveskari on siivittänyt Flamesin hurjaan iskuun.

Joni Ortion upea voittoputki sai jatkoa Calgary Flamesin vieraillessa Los Angeles Kingsin kotikaukalossa Staples Centerissä.

Ortio nappasi 1-2 jatkoaikavoittoon päättyneessä ottelussa 34/35 torjuntaa, ja hänet valittiin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi. Voitto oli jo Ortion neljäs perättäinen sen jälkeen kun hänet nostettiin AHL:stä paikkaamaan loukkaantunutta Karri Rämöä.

Ottelu eteni maalittomana aina kolmannen erän puoliväliin asti. Matt Greenen siniviivalämäri yllätti Ortion ruuhkan takaa ajassa 50.23. Kauaa ei Kings ehtinyt johtoasemastaan nauttia, sillä Sean Monahan riisti puolustaja Alec Martinezilta kiekon ja yllätti Jonathan Quickin terävällä rannelaukauksella.

Dennis Widemanin jatkoaikamaalin syntyä eivät tuomarit ehtineet nähdä, vaan peliä jatkettiin seuraavaan katkoon saakka ja tilanne tarkastettiin videolta. Widemanin rannelaukaus todettiin maaliksi ja peli loppui ajassa 64.08.

Vaikka peli oli vähämaalinen, oli se silti täynnä tapahtumia. Ottelussa jaettiin peräti 15 kahden minuutin jäähyä ja maalille asti menneiden 60 laukauksen lisäksi nähtiin peräti 44 blokattua laukausta.

Katso matsin huippuhetket tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut