VIDEO: Suomalaishyökkääjä ratkaisijana Stanley Cup finaalissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 06/05/2016
Jaa tämä...

NHL:n Stanley Cup finaalisarja jatkui viime yönä kolmannen ottelun merkeissä, kun San Jose Sharks isännöi luvuin 2 – 0 sarjaa johtanutta Pittsburgh Penguinsia. Kotijoukkue kairasikin ottelussa elintärkeän jatkoaikavoiton luvuin 3 – 2 ja piti finaalisarjan vielä hengissä. Ottelun ratkaisumaalin iski, kuka muu muka, kuin Joonas Donskoi!

Penguins oli ottelussa niskanpäällä, ja joukkue johtikin ottelua kahteen otteeseen sekä hallitsi vielä jatkoeränkin tapahtumia. Mutta se ei raahelaista supermiestä Joonas Donskoita kiinnostanut, vaan mies päätti ottaa joukkueensa reppuselkään jatkoerän puolivälissä. 24 – vuotias hyökkääjä iskikin ajassa 72.18 San Josen seurahistorian tähän asti merkittävimmän maalin loistavalla henkilökohtaisella suorituksella ja vedolla sinne kuuluisalle ylähyllylle.

 

Pelin jälkeen Donskoille luonnollisesti satoi kehuja joukkuekavereilta sekä valmentajalta. Tähtipuolustaja Brent Burns totesi muun muassa miehen olevan melkoinen ”bad ass” ja päävalmentaja Peter DeBoer ihasteli, miten hänelle täysin tuntemattomasta tulokkaasta on kasvanut ratkaisija : ” En tiennyt kaverista juuri mitään kesällä. Kehitysleirillä hän oli kuitenkin meidän paras pelaajamme. Sitten hän oli paras pelaajamme varsinaisella leirillä sekä harjoitusotteluissa. Ajattelimme hänen pelaavan AHL:ssä osan kautta, mutta tämä kaveri on ylittänyt jokaisen esteen matkalla.”

Finalit jatkuvat jälleen varhain tiistai-aamuna San Josessa.

Lue myös: 

TAPPARA-TÄHDEN NHL-TESTIT PENKIN ALLE

74 – VUOTIAS MUHAMMAD ALI ON NUKKUNUT POIS

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa