Suomalaishyökkääjä sai kenkää NHL-seurasta - Haluaa jatkaa Pohjois-Amerikassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ville Leinon saaga Buffalossa saadaan pian päätökseen.

Buffalo Sabres on vihdoin vahvistanut, että organisaatio tulee ostamaan Ville Leinon sopimuksen ulos. Suomalaishyökkääjä on asetettu vapaalle siirtolistalle ja sopimuksen ulososton kerrotaan tapahtuvan keskiviikon aikana.

Kun pelaaja asetetaan siirtolistalle, voivat muut NHL-seurat poimia hänet vapaasti omaan vahvuuteensa. Leinon massiivinen sopimus ei kuitenkaan houkuta NHL-seuroja tähän tempaukseen.

Suomalaistaiturin ulosostettavaa sopimusta olisi ollut vielä kolme vuotta jäljellä ja hän rasittaisi joukkueensa palkkakattolukemaa peräti 4,5 miljoonaa dollaria kaudessa. Myöskään viime kauden 48 ottelussa tekaistut kevyet 0+15 -tehot eivät auta Leinon tilannetta.

[ Tänään Australia-Hollanti! Veikkaushuone tarjoaa Hollannin kahden maalin voitolle kertoimeksi 1.68. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Leinosta tulee ulososton myötä vapaa agentti ja täten hän voi solmia uuden sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa. Hyökkääjää on heitelty jopa KHL-kentille, mutta mies itse haluaa jatkaa uraansa NHL:ssä.

– Vapaat markkinat käynnistyvät 1. heinäkuuta ja katsotaan sitten. Hänen (Leino) ensisijainen tavoite on NHL:ssa. Hän tietää olevansa hyvä NHL-pelaaja, Leinon pelaaja-agentti Markus Lehto kommentoi Buffalo Newsille.

– Kaksi viimeistä kautta ovat tietenkin olleet vain keskinkertaisia, mutta en aio yrittää analysoida, mitä tapahtui. Katsomme vain eteenpäin, Lehto jatkoi.

Leino on ehtinyt edustaa NHL-urallaan Buffalo Sabresin lisäksi Detroit Red Wingsiä ja Philadelphia Flyersia. Parhaalla kaudellaan taiturihyökkääjä on leiponut 81 ottelussa tehot 19+34=53.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut