Suomalaishyökkääjä sopimukseen Stanley Cup suosikin kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 10/11/2016
Jaa tämä...

Parjattu suomalainen ja pitkään ilman NHL-sopimusta ollut suomalaispelaaja Lauri Korpikoski on pestattu vuoden mittaisella sopimuksella Dallas Starsiin. Työmyyrän on tarkoitus paikata yhden alkavan kauden Stanley Cup suosikin loukkaantumissumaa.

Viime kaudella Edmonton Oilersissa pelannut mutta sieltä sopimuksesta ulos ostettu Korpikoski haki harjoitusleiriltä paikkaa toisesta kanadalaisseurasta Galgary Flamesista. Galgaryssä miestä pidettiin kuitenkin ylijäämä hyökkääjänä eikä Korpikoskelle tarjottu sopimusta. Hetken näyttikin siltä, että Korpikoski suuntaa seuravaksi Eurooppaan, mutta vain vuorokaudessa kaikki ehti muuttua. Loukkaantumisten kanssa painiskeleva Dallas Stars nappasi Leijonien World Cup miehistössäkin pelanneen “Korpedon” ja aiturin odotetaan olevan kokoonpanossa jo avauspelissä Anaheimia vastaan.

Korpikoski itse on luonnollisesti innoissaan uudesta sopimuksesta. Mies avasikin paikalliselle medialle tuntojaan seuraavanlaisesti: ”Olen pelannut paljon näitä kavereita vastaan ja jahdannut heitä ympäri kaukaloa. He ovat todella kovia hyökkäyksessä, todella nopeita. He ovat menestyneet ja haluavat voittaa. Olen todella, todella innoissani päästessäni tähän joukkueeseen.”

Korpikoski on joukkueessa vuoden mittaisella ja arviolta miljoonan dollarin eli noin 898 000 dollarin arvoisella sopimuksella. Tarjolla on roolia varsinkin alivoimien tappamisessa.

Lue myös:

VIDEO: WINNIPEGIN SUOMALAISHYÖKKÄÄJÄ VIIMEISTELI KAUNIIN OSUMAN MINNESOTAN VERKKOON

VIDEO: OLIVER BJORKSTRAND VIIMEISTELI ONNEKKAAN OSUMAN

 

 

Johtavat Vedonlyöntitoimistot

  • Pelaa NordicBet Sport NordicBet Sport review NordicBet Sport NordicBet on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Rahansiirto toimii molempiin suuntiin erittäin hyvin ja asiakaspalvelu on ensiluokkaista. Sivusto on uudistunut ja nyt pystyt itse muokkaamaan siitä mieleiseksi. Pääset muokkaamaan sivuston ulkoasua, laittamaan näkyviin sinulle tärkeät pelit sekä paljon muuta. NordicBet on tunnettu siitä, että se tarjoaa kertoimia myös Pohjoismaisien alasarjojen otteluihin. Saat myös jatkuvasti ilmaisia vetoja eri kohteisiin sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin kilpailuihin.
  • Pelaa Betsson Sport Betsson Sport review Betsson Sport Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Raati katsoi, että Betsson ylittää selvästi turvallisuuden normaalit standardit ja työskentelee pitkäjänteisesti parantaakseen palveluitaan. Sivustosta on tehty erittäin selkeä ja yksinkertainen käyttää. Talletustapoja on tarjolla runsaasti. Tallettaa voi myös suomalaisella nettipankilla ja rahat tulevat saman tien pelitilille. Kotiutuksissa Betsson on todella nopea.
  • Pelaa Unibet Sport Unibet Sport review Unibet Sport Suomalaisten suosima Unibet on vedonvälittäjien ehdotonta aatelia. Unibet tarjoaa laajan valikoiman pelejä hyvillä kertoimilla sekä hyviä muita etuja. Saat uutena pelaajana 100 € bonukset vedonlyöntiin, casinolle kuin pokeriinkin.
  • Pelaa Betsafe Sport Betsafe Sport review Betsafe Sport Betsafe perustettiin tammikuussa vuonna 2006 ja se on noussut suomalaisten keskuudessa todella suosituksi ja luotettavaksi peliyhtiöksi. Myös muualla maailmalla yhtiö on arvostettu ja pelaajia lötyykin jo yli sadasta maasta noin 450 000 asiakkaan verran. Betsafe onkin tänä päivänä yksi maailman johtavimmista peliyhtiöistä.
  • Pelaa Veikkaushuone Sport Veikkaushuone Sport review Veikkaushuone Sport Veikkaushuone on suomalaiselle pelaajalle erinomainen peliyhtiö. Veikkaushuoneen sivusto on suomeksi ja asiakaspalvelu toimii hyvin suomen kielellä. Yhtiön pelivalikoimasta löytyy jopa suomalaisten alasarjojen kohteita. Veikkaushuoneen pelivalikoimassa löytyy myös suomalaisille vieraampia lajeja, vaikkapa dartsista ja kriketistä kiinnostuneet löytävät Veikkaushuoneelta pelattavaa.