Suomalaishyökkääjä vakuuttaa NHL-leirillä - "Näyttää olevan huippukunnossa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Teemu Pulkkinen haluaa vakiinnuttaa paikkansa NHL:ssä.

Teemu Pulkkinen on esiintynyt erittäin vahvasti Detroitin harjoitusleirillä. Pulkkinen pelasi viime kaudella AHL:ssä vakuuttavan sesongin, mutta nyt kaikki näyttää hyvältä myös NHL:n suhteen.

– Kaikki bloggaajat ovat samaa mieltä siitä, että hän näyttää valmiilta vähintään haastamaan muut pelipaikasta. Mielestämme hän on toistaiseksi tehnyt kiitettävää työtä, toteaa  George Mali Kukla’s Korner -sivustolla

Suomalaishyökkääjä on kehittänyt varsinkin puolustuspelaamistaan ja monipuolistanut peliään.

– On ollut kiehtovaa seurata Pulkkisen työtä puolustuspelaamisensa kehittämisen suhteen. Hänen kätensä ovat entisensä ja hän on aiempaa sitkeämpi löytäessään mukavuusalueensa, eikä häntä taklata läheskään yhtä paljon kuin ennen. Hän näyttää ymmärtävän, että hänen on pelattava puolustusalueella hyvin pärjätäkseen NHL:ssä, Mali jatkaa.

[ Tänäänkin tarjolla Valioliigaa! Tsekkaa ilmainen vihje Manchester City-Chelsea -matsiin! Nappaa samalla Expektiltä peräti 50€ riskitön veto tästä linkistä!

Winging It In Motown -blogissa puolestaan kiteytetään ytimekkäästi suomalaispelaajan vahvuudet.

– Pulkkinen näyttää olevan huippukunnossa. Hän luistelee hyvin, sijoittuu tehokkaasti – ja luoja, mikä laukaus, blogissa hehkutetaan.

Viime kaudella Pulkkinen pelasi ainoastaan 3 peliä NHL:n puolella, mutta määrä tulee varmasti nousemaan alkavalla kaudella.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut