Suomalaishyökkääjän NHL-siirrolle uusi hidaste - KHL-sopimus edelleen voimassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Leo Komarovin sopimustilanne hämmästyttää.

Leo Komarov hakee sitkeästi ensi kaudeksi NHL-sopimusta, mutta tilanne on mutkistunut entisestään. Dinamo Moskovan GM Andrei Safronov sanoo seuran verkkosivuilla, että Komarovilla on edelleen voimassa oleva KHL-sopimus.

– Vuosi toisensa jälkeen hän haluaa NHL:ään. Jos tulee hyvä tarjous, niin me päästämme hänet, Safronov toteaa Dinamon  verkkosivuilla.

Safronov sanoo, että joukkue odottaa yhä NHL-seurojen tarjouksia Komarovista.

– Nyt odotamme konkreettista tarjousta Torontolta tai muilta NHL-seuroilta. Sitten istumme alas neuvottelupöytään. Jos hän päättää jäädä Dinamoo, niin jääköön.

KHL:n sivuilla mainitaan myös, että suomalaishyökkääjällä olisi seuransa kanssa vuoteen 2015 asti voimassa oleva sopimus. Aiempien tietojen mukaan Komarov olisi purkanut sopimuksensa, mutta seura on tästä eri mieltä.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

On erittäin mielenkiintoista seurata tilanteen kehittymistä, sillä on aivan selvää, että Komarov itse haluaa viilettää ensi kaudella NHL-jäillä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut