Suomalaishyökkääjän perässä 22 NHL-seuraa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/12/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 12.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Jääkiekon Liigassa TPS:n vahvuudessa päättyneellä kaudella pelannut Mikko Rantanen on tällä hetkellä kova sana maailman kovimman kiekkoliigan, NHL:n pelaajamarkkinoilla. Suomalaishyökkääjästä ovat kiinnostuneita 22 seuraa.

Mikko Rantanen kävi viimeksi edellisellä viikolla Buffalossa NHL:n Draft Combinessa, jossa oli fyysisiä testejä ja NHL-seurojen haastatteluita. Varauslistoilla kärkikymmenikössä viihtyneelle Rantaselle löytyy haastattelujen perusteella useastakin eri seurasta ottajia.

– Tämä oli loistava viikko minulle. Sain uusia kokemuksia. Kävin kaikkiaan 22 seuran haastattelussa, Rantanen totesi CSNPhillylle.

Yksi Rantasta haastatelleista NHL-seuroista oli numerolla 7 varaustilaisuudessa varaava Philadelphia Flyers, joka on kiinnostunut isokokoisen ja taitavan suomalaishyökkääjän palveluksista.

– Kauden alku oli vaikea, mutta nuorten MM-kisojen jälkeen sain itseluottamukseni takaisin. Olen siitä, miten loppukausi meni, Rantanen kertoi.

Rantanen oli nuorten Leijonien paras pelaaja neljällä maalillaan. Sen jälkeen peli kulki myös Liigassa, jossa koko kauden tehot olivat lopulta 9+19. Seurajoukkuekauden kruununa tuli nuorten Suomen mestaruus. Vaikka Rantanen nousi jo viime kaudella ratkaisurooliin TPS:n liigamiehistössä, mutta tunnistaa kehityskohteet matkalla maailman kovimpaan liigaan.

– Minun pitää harjoitella räjähtävyyttä luistelussani. Se on pääasia, jonka kimpussa treenaan kesällä. Tietysti laukauskin voi olla parempi, ja minun pitäisi taklata ja käyttää kokoani vielä enemmän. Olen kuitenkin hyvä suojaamaan kiekkoa.

Veikkaussivut ja Guts mahdollistavat sinulle NHL:n loppuottelusarjaan 20 euron ilmaisvedon. Nappaa ilmaisveto tästä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Liigan otteluohjelma julki!
Sport hankki Valko-Venäjän MM-kisapelaajan!
NHL-seuran tulevaisuus vaakalaudalla!

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90