Suomalaisikoni ei saa seuraltaan jatkosopimusta - NHL-uran jatko vaakalaudalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Teemu Selänne ei ole välttämättä ainut suomalaispelaaja, jonka NHL-ura päättyi viime kauteen.

Anaheim Ducks tiedotti torstaina, ettei seura aio tarjota Saku Koivulle uutta jatkosopimusta. 39-vuotias suomalaislegenda kokee siis saman kohtalon kuin kanukkihyökkääjä Daniel Winnik ja pitkään joukkueen ykkösveskarina toiminut Jonas Hiller.

Ducksin toimitusjohtaja Bob Murray ilmoitti linjauksestaan seuran verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa.

[ Yltääkö Costa Rica uuteen jättiyllätykseen? Italia-Costa Rica -matsin kertoimet Veikkaushuoneella: 1,51 | 4,20 | 7,00.  Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Ducksin kerrotaan olevan aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla ja joukkue onkin liitetty vahvasti huippusenttereitä koskeviin huhuihin. Huhujen mukaan ankkalauma on vahvasti muun muassa Ryan Keslerin ja Jason Spezzan perässä. Ducks haluaakin uudistaa joukkuettaan ja täten Koivu ei näyttäisi mahtuvan seuran jatkosuunnitelmiin.

Koivu linjasi jo kauan ennen viime kauden päätöstä, että kyseinen sesonki saattaisi olla hänelle koko uran viimeinen. Konkarihyökkääjä sanoi, että hän aikoo miettiä tarkasti uransa jatkoa. Vielä Koivu ei ole asiasta päätöstä tehnyt.

Koivu pelasi viime kauden runkosarjassa 65 runkosarjaottelua tehoin 11+18=29. Pudotuspeleissä otteluita kertyi 13 ja pistetilille merkattiin yksi syöttöpiste.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut