Suomalaisella erikoinen tilanne - fanit juhlivat vastustajan maaleja!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

NHL-kierroksella pelattiin Suomen aikaa viime yönä Buffalo Sabresin ja Arizona Coyotesin välinen kohtaaminen. Kyseiset joukkueet taistelevat lähinnä siitä, että kumpi tulee olemaan koko Liigan viimeinen.

Taustalla on ajatus paremmasta mahdollisuudesta saada ensi kesän varaustilaisuuden ensimmäinen varausvuoro, joka on houkuttelevampi kuin muutamaan vuoteen.

Kamppailusta Buffalon ja Arizonan välillä muodostui lopulta varsin mielenkiintoinen, sillä Sabres-fanit juhlivat jokaista Coyotesin osumaa kuin omaansa.

– En edes tiedä, onko pettynyt oikea sana. He tekevät ensimmäisen maalin, ja meidän fanimme juhlivat. Myöhäinen jäähy, ja he juhlivat. He juhlivat, kun he tekevät voittomaalin, puolustaja Mike Weber kertoi.

Ottelu päättyi lopulta Arizonan vierasvoittoon jatkoajalla maalein 3-4.

Suomalaisittain Buffaloa edustava Rasmus Ristolainen viimeisteli maalin ottelussa. Kierroksen muissa otteluissa suomalaisista tehopisteille pääsivät Aleksander Barkov, Sami Vatanen ja Teemu Pulkkinen. Lisäksi suomalaismaalivahdit, Antti Niemi, Pekka Rinne ja Tuukka Rask jatkoivat maalinsuulla vahvoja peliesityksiään.

Lähde: NHL

Katso matsin kohokohdat tästä!

Veikkaussivut | Tuomas

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut