Suomalaislupaus ei pääse vielä debytoimaan NHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Vancoucer Canucks ei aio tuoreimpien rapakon takaa tulevien raporttien mukaan hätäillä tämän kesän NHL:n draftin ykköskierroksen varauksensa, Olli Juolevin, kanssa.

Vancouverin iso pomo, entinen Canucks-legenda Trevor Linden kertoi tiistaina TSN:n haastattelussa, että sitä huolimatta miten hän nautti Juolevin pelaamisen seuraamisesta, hän ei usko suomalaisnuorukaisen liittyvän vielä joukkueen NHL-miehistöön.

”Hän kykynsä rakentaa peliä ja tehdä oikeita ratkaisuja jäällä on vaikuttavaa. Suunnitelmamme on kuitenkin peluuttaa Ollia vielä toistaiseksi OHL:ssä London Knightsissa.” Linden kertoi toimittaja Ben Kuzmalle. Vaikka Juolevilla nyt näyttääkin olevan edessä vielä yksi kausi junioriliigassa, niin Linden odottaa solmivansa 18 – vuotiaan puolustajan kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen tulevina viikkoina.

Viime kaudella ensimmäisen kautensa London Knight paidassa pelannut Juolevi taiteili OHL:n runkosarjan 57 ottelussa puolustajalle kovat tehot 9 + 33 = 42. Tahti jatkui kovan myös pudotuspeleissä, jossa hän iski 14 tehopistettä 18 ottelussa ja pääsi lopulta juhlimaan liigan mestaruutta, Memorial Cupin, voittoa. Eikä pidä unohtaa yhtä koko suomalaisen kiekkokauden kohokohdista joissa Juolevi oli mukana, 20 – vuotiaiden maailmanmestaruus tammikuussa kotikisoissa.

Lue myös:

VIDEO: TÄSSÄ TODISTE MIKSI TWISTER PITÄÄ SAADA OLYMPIALAJIKSI

OLETKO KUULLUT ENNEN NÄISTÄ JÄÄKIEKKOILIJOISTA?