NHL-toimittaja linjaa: Suomalaislupaus nähdään NHL:ssä kaudella 2016-17!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

NHL.com sivuston tekemän ennusteen mukaan Artturi Lehkonen nousee Montreal Canadiensin kokoonpanoon parin vuoden päästä.

NHL tuottaa verkkosivuilleen joka päivä yhden syväluotaavan analyysipaketin jostakin NHL-seurasta. Ennakkotekstejä julkaistaan läpi elokuun ja niissä käydään tarkasti läpi käsittelyssä olevan seuran tilanne niin tulevaa kautta kuin myös lähitulevaisuutta silmälläpitäen.

Torstaina aiheena oli Montreal Canadiens ja analyysistä löytyi mielenkiintoista pointtia myös sinivalkoisesta näkövinkkelistä.

[ Hohoi! Unibet tarjoilee Valioliigaan sekä Mestarien liigaan mahtavan tarjouskampanjan! Katso se tästä! ]

NHL.com nimittäin arvioi suomalaishyökkääjä Artturi Lehkosen koko Canadiens-organisaation yhdeksänneksi parhaaksi tulevaisuuden lupaukseksi.

19-vuotias Lehkonen on paahtanut Liigassa viimeisen kahden kauden aikana yhteensä 88 runkosarjaottelua ja tehoja on tippunut tilille lukemat 21+29=50. Viime kausi meni nuorukaiselta kuitenkin osittain piloille pahan nilkkavamman vuoksi.

Ilman loukkaantumista Lehkosen listasijoitus olisi ollut varmasti tätäkin korkeampi.

– Hän oli Liiga-joukkueensa paras pistemies, vaikka hänellä oli ikää vain 18 vuotta, ja vaikka häneltä meni lähes puolet kaudesta ohi loukkaantumisen takia, NHL.comin toimittaja Mike G. Morreale hehkutti.

Lehkonen solmi alkukeväällä kaksivuotisen sopimuksen Ruotsin pääsarjajoukkue Frölundan kanssa. Morreale arvioikin, että suomalaislupaus nähdään NHL-jäillä heti näiden kahden sesongin jälkeen.

Lähde: NHL.com

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut