MTV: NHL-kykyjenetsijä 17-vuotiaasta suomalaislupauksesta: ”Parempi kuin Erik Karlsson”"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Veeti Vainio on todellinen tulevaisuuden lupaus.

Espoon Bluesin A-juniorit ovat aloittaneet kautensa mainiosti. Joukkue johtaakin seitsemän pelatun ottelun jälkeen nuorten SM-liigaa.

Bluesin takalinjoilla häärää vielä monille tuntematon tulevaisuuden lupaus. Vasta 17-vuotias Veeti Vainio on pelaamassa itseään isompiin ympyröihin. Puolustaja on iskenyt seitsemässä ottelussa jo yhteensä 11 tehopistettä.

Buesin A-junioreiden valmentaja Tero Lehterä kehuukin nuorta kiekkoilijaa.

– Veetillä on kaikki lahjat huipulle asti, jos osaa ja aikoo ne vaan käyttää. Veetin asenne on kuitenkin sellainen, etten epäile asiaa, valmentaja kertoi MTV:lle.

Vainio esitti vahvoja otteita jo viime kaudella pudotuspeleissä.

– Viime kauden pleijareissa Veeti otti huimia harppauksia ja oli siellä todella tärkeässä roolissa. Aloittanut tämänkin kauden todella hyvin.

Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppiä maanantain Valioliiga-matsiin Stoke-Newcastle! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Suomalaispuolustajaa on ehditty vertaamaan jo NHL:n tähtipakkiin.

– Eräs NHL-scoutti kävi viime kaudella katselemassa menoa. Veetin kohdalla hän laittoi muistiinpanoihin, ”parhaimmillaan parempi kuin Erik Karlsson”. Onhan tuo vielä kaukaa haettua, mutta ei kyllä joka pelaajan kohdalle kirjoiteta mahdollisuutta olla verrattavissa Karlssoniin, Lehterä kertoo.

Vainio on ensi vuonna varattavissa NHL-draftissa ja mikäli kehitys jatlkuu samaan tapaan, tullaan suomalaislupaus varaamaan ensimmäisillä kierroksilla.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut