VIDEOT: Suomalaispakille uran ensimmäinen AHL-osuma ihanalla lämärillä! - Myös Keränen maalasi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2014
Jaa tämä...

Suomalaispelaajien pistetehtailu näyttäisi jatkuvan AHL:ssä varsin mukavassa tahdissa.

NHL-kauden alla New York Islandersista Chicagon suuntaan kaupattu Ville Pokka pamautti viikonloppuna uransa ensimmäisen täysosuman Pohjois-Amerikan kamaralla. Blackhawksin farmijoukkue Rockford IceHogsia edustavan suomalaispuolustajan maali syntyi San Antonio Rampagea vastaan pelatussa matsissa, ja osumaan nappasi syöttöpisteen muuan Teuvo Teräväinen.

Pokka sai toisessa erässä syötön loistavalle maalintekosektorille ja laittoi ns. liikkuvat taakse. Puolustajan kova lämäri sujahti aivan Rampage-maalin ylähyllylle, ja IceHogs siirtyi kamppailussa 4-0-johtoon.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppejä illan Valioliiga-matsiin kuin myös NFL:ään sekä NBA:han! Voit myös napata Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Icehogs vei matsin nimiinsä lopulta selvin 5-1-lukemin. Pokka saalisti ottelussa maalin lisäksi myös syöttöpisteen, sillä hän tarjoili ratkaisevan passin Mark McNeillin viimeistelemään 2-0-osumaan.

Pokan uurastus palkittiinkin koko ottelun kakkostähden tittelillä.

Viime kaudella koko Liigan tehotilaston voittanut suomalaispakki on ehtinyt pelata AHL:ssä nyt neljä ottelua ja pistetilille on kertynyt toistaiseksi juurikin viime kamppailussa kerätyt 1+1=2 -tehot.

Tsekkaa Pokan syöttö ja maali tästä!

Maalinteossa onnistui vastikään myös Minnesota Wildin farmiseura Iowa Wildia edustava Michael Keränen. Viime kaudella Liiga-jäillä tuhoisaa jälkeä tehnyt mailataituri napautti osumansa Iiro Pakarisen edustaman Oklahoma City Baronsin verkkoon.

Keränen lapioi oman reboundinsa nyyttiin lähietäisyydeltä ottelun päätöserässä ja kavensi tilanteeksi 2-4. Maali oli Wild-laumalle kuitenkin laiha lohtu, sillä matsi päättyi juurikin näihin lukemiin.

Keränen on pelannut tällä kaudella 9 AHL-ottelua, joissa herra on kisutellut tehot 3+3=6.

Katso Keräsen viimeistely tästä! (Ajassa 1:07)

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut