Esa Lindell pelaa loistavaa kautta AHL:ssä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Hyvä vire jatkuu

Texas Starsin riveissä AHL:ää tahkoava Esa Lindell on aloittanut kauden erinomaisesti. Suomalaispuolustaja teki jo kauden neljännen osumansa, kun Stars kaatoi vieraskentällä San Diego Gullsin 5-3. Lindell on saalistanut 19 ottelussa tehot 4+11=15, joten NHL-puheet eivät ole tässä vaiheessa täysin tuulesta temmattuja.

Lindell on AHL:ssä puolustajien pistepörssissä hienosti neljäntenä. Suomalainen on pystynyt pelaamaan tasaisesti läpi alkukauden, joten on odotettavissa, että pistetehtailu jatkuu myös tulevilla kierroksilla.

Texas Stars on aloittanut AHL-kautensa kohtalaisen hyvin, sillä joukkue on läntisessä konferenssissa kuudentena. Lindell on luutinut joukkueen takalinjoilla jokaisessa 19 ottelussa. Vastuuta on luvassa myös jatkossa, sillä suomalainen kuuluu joukkueensa avainpelaajiin.

Lindell pelasi vielä suurimman osan viime kaudesta Liigaa Porin Ässien riveissä. Puolustaja mätti 59 ottelussa tehot 14+21=35 Lindell vakuutti myös Suomen paidassa kevään MM-kisoissa, sillä turnauksen saldoksi jäi tehot 1+5=6.

21-vuotiaalla pakilla on realistiset mahdollisuudet nousta NHL:ään jo varsin nopealla aikataululla. Toivottavasti tahti jatkuu myös seuraavilla kierroksilla yhtä hyvänä AHL-jäillä.

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa