Suomalaispuolustaja saa vihdoin kehut valmentajalta - "Hän parantaa koko ajan"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Sami Vatasen kausi on alkanut mainiosti.

Suomalaispuolustaja Sami Vatanen on aloittanut kauden vahvasti. Ducks-puolustaja on kerännyt neljässä ottelussa jo kolme syöttöpistettä. Puolustuspelaamisessa on silti vielä parantamisen varaa, mutta Ducks-luotsi Bruce Boudreau luottaa tällä hetkellä suomalaiseen.

– Hän kuljettaa kiekkoa itseluottamuksella. Hän parantaa koko ajan. Hän aloitti pari viime vuotta heikosti, mutta nyt hän on ollut hyvällä tasolla, mutta hän on kuukauden päästä vielä parempi, Ducksin päävalmentaja sanoi  Los Angeles Timesille.

Vatanen saa kehut myös Clayton Stonelta, joka on suomalaisen uusi pakkipari.

– Kun katsoin häntä ja hänen tilastoja viime vuonna, en voinut uskoa sitä, miksi hänet lähetettiin AHL:ään niin monta kertaa. Ehkä hän sitten tarvitsi jonkinlaisen kasvuajan. Hänellä on huikaisevat taidot. Hän rakastaa hyökkäämistä, mutta hänen puolustuspelaaminenkin on kehittynyt, Stoner totesi.

[ Veikkaussivuilta löydät kaikkien peliyhtiöiden parhaat tarjoukset Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Vatasen puolustuspelaaminen parantuu varmasti vastuun myötä. Viime ottelussa puolustaja blokkasi yhteensä 9 laukausta, joten kaikki näyttää juuri nyt hyvältä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut