Suomalaissentteri kerää kehuja tutkaparinsa kanssa! - "Kuin Getzlaf ja Perry"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jori Lehterä on löytänyt itselleen tutkaparin.

St. Louis Bluesin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä on löytänyt alkukaudella yhteisen sävelen venäläisen Vladimir Tarasenkon kanssa.

Miehet ovat pelanneet jo aiemmin yhdessä KHL:ssä, ja nyt jälki on ollut tuhoisaa myös NHL:n puolella. Tarasenko johtaa joukkueensa pistepörssiä 9 tehopisteellä. Lehterä on puolestaan nakutellut tehot 2+4.

Bluesin päävalmentaja Ken Hitchcock on ollut luonnollisesti tyytyväinen kaksikon menoon. Hitchcock vertaa St. Louis Post-Dispatchin mukaan tutkapariaan Anaheim Ducksin kaksikkoon Ryan GetzlafCorey Perry.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppejä sekä NBA– että NFL-kentille! Voit myös napata Veikkaushuoneelle peräti 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Ainakaan Tarasenko ei hätkähdä onnistumisten myötä tulleita paineita ja odotuksia.

– Se on tavallaan vaikeaa, mutta pidän siitä, että minulta odotetaan paljon. Se on hyvää painetta, hyökkääjä kertoo lehdelle.

Lehden mukaan Lehterä mainitsee, että NHL:ssä ketjukaverit vaihtuvat huomattavasti tiuhempaan kuin Euroopassa. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää, että suomalainen on löytänyt itselleen mainion tutkaparin.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut