Suomalaissentteri kerää kehuja tutkaparinsa kanssa! - "Kuin Getzlaf ja Perry"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jori Lehterä on löytänyt itselleen tutkaparin.

St. Louis Bluesin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä on löytänyt alkukaudella yhteisen sävelen venäläisen Vladimir Tarasenkon kanssa.

Miehet ovat pelanneet jo aiemmin yhdessä KHL:ssä, ja nyt jälki on ollut tuhoisaa myös NHL:n puolella. Tarasenko johtaa joukkueensa pistepörssiä 9 tehopisteellä. Lehterä on puolestaan nakutellut tehot 2+4.

Bluesin päävalmentaja Ken Hitchcock on ollut luonnollisesti tyytyväinen kaksikon menoon. Hitchcock vertaa St. Louis Post-Dispatchin mukaan tutkapariaan Anaheim Ducksin kaksikkoon Ryan GetzlafCorey Perry.

[ Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tärppejä sekä NBA– että NFL-kentille! Voit myös napata Veikkaushuoneelle peräti 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Ainakaan Tarasenko ei hätkähdä onnistumisten myötä tulleita paineita ja odotuksia.

– Se on tavallaan vaikeaa, mutta pidän siitä, että minulta odotetaan paljon. Se on hyvää painetta, hyökkääjä kertoo lehdelle.

Lehden mukaan Lehterä mainitsee, että NHL:ssä ketjukaverit vaihtuvat huomattavasti tiuhempaan kuin Euroopassa. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää, että suomalainen on löytänyt itselleen mainion tutkaparin.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut