KHL:stä poistunut suomalaistaituri ei palaa Liigaan - Siirtyy Ruotsin pääsarjaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tuomas Kiiskinen jatkaa uraansa SHL:ssä.

Kuten aiemmin oli uutisoitu, joutuu ukrainalaisseura Donbass Donetsk jättämään seuraavan KHL-kauden kokonaan väliin Ukrainassa vallitsevan poliittisen kriisin takia. Donbassia edustavat pelaajat lähtivätkin välittömästi etsimään itselleen uutta seuraa.

Eräs näistä pelaajista oli Tuomas Kiiskinen, jota huhuiltiin vahvasti takaisin Liiga-jäille KalPan väreihin.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Maanantaina kuitenkin selvisi, ettei taituria nähdä Kuopiossa ainakaan vielä, sillä SHL-joukkue Vaxjö Lakers tiedotti tehneensä miehen kanssa yksivuotisen sopimuksen.

– Kyse on laadukkaasta pelaajasta, joka pelaisi tavallisesti KHL:ssä, mutta nyt Donbass vetäytyy ja sarjassa on muutenkin vähän levotonta, Växjön urheilutoimenjohtaja Henrik Evertsson kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Kiiskinen on luotettava pistenikkari, mutta pelaa hyvin molempiin suuntiin ja pystyy pelaamaan alivoimaa. Hän on näitä tyyppejä, joita joukkueessa on oltava, Evertsson jatkoi.

27-vuotias Kiiskinen on pelannut KHL:ssä kaksi viimeistä sesonkia. Päättyneellä kaudella hyökkääjä merkkasi 27 ottelussa tehot 4+8=12.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut