VIDEO: Suomalaisvahdilta harjoituskauden komein torjunta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

NHL:n harjotuiskausi on tällä hetkellä käynnissä ja useassa kiekkokaupungissa onkin tällä hetkellä niin sanotusti täysi rähinä päällä.

Yksi alkavan kauden mielenkiintoisimmista suomalaisnimistä on kokenut suomalaisvahti Antti Niemi, joka treidattiin vaisujen Dallas Stars vuosien jälkeen tuplamestari Pittsburgh Penguinsin riviehin. Mies on hyvin todennäköisesti joukkueen kakkosvahti ja luukun avaaja Matt Murrayn hoitaessa torjunta vastuuun pingviinilaumassa. Niemi kuitenkin osoitti viime yönä että hän on valmis antamaan kaikkensa, siis ihan kaikkensa, tapellessaan paikasta tolppien väliss

34 – vuotias Kiekko-Vantaan kasvatti nimittäin esitti viime yönä NHL-harjoitusottelukierroksella koko preseasonin komeimman torjunnan! Mies veti sellaisen ässän hihastaan, ettei sellaista osannut odottaa vastustajat eikä tuomarit. Niemi nimittäin torjui Columbus Blue Jacketsin maalintekoyrityksen paljaalla kädellä. Kyllä, Niemi torjui laukauksen paljaalla kädellään kun hänen räpylänsä oli aiemmin irronnut ja oli se jäänyt jään pintaan maalin taakse.

Katso alta video uskomattomasta suorituksesta, jonka johdosta Niemen käsi voi tänään hieman sinertää.

 

Pittsburgh muuten voitti ottelun yhden maalin turvin. Voidaan siis sanoa että Niemi teki sen kuuluisan gamesaverin. Vapisi Matt Murray.

Ja niille kaikille jotka ihmettelevät miksei ottelua vihelletty poikki kun räpylä tippui:

 

Lue myös:

PRESIDENTTI NIINISTÖ SEURASI SUOMALAISTÄHTIEN OTTELUA MINNESOTASSA

MIRO HEISKANEN VIELÄ KAUDEN HIFK:SSA