Video: Suomalaisvahdit iskussa - Fleury ei niinkään | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Marc-Andre Fleury imuroi yön kierroksella kiekon hämmentävän tutulla tavalla sisään. Yön muissa otteluissa suomalaisvahdit juhlivat puolestaan huippuonnistumisista. Myös Aleksander Barkov ja Mikael Granlund onnistuivat tehoilemaan.

 

Pittsburgh Penguinsin Marc-Andre Fleuryn Vancouver Canucksia vastaan sai mielen lohkot nostalgiseen tilaan, sillä niin paljon kanadalaisen päästämä osuma muistutti Tommy Salon legendaarista hörppäystä Salt Lake Cityn olympialaisten puolivälierässä Valko-Venäjää vastaan. 

Suomalaisvahdit eivät sen sijaan yön kierroksella juuri hörppäyksiä esittäneet. Pekka Rinne jatkoi vahvoja otteitaan ja johdatti joukkueensa Nashville Predatorsin 29 torjunnallaan 2-1-voittoon Montreal Canadiensista. 

Paremmaksi pisti vielä Boston Bruinsin Tuukka Rask, joka nollasi Tampa Bay Lightningin 23 torjunnan siivittämänä. 

Kierroksella kohtasivat myös Aleksander Barkovin edustama Florida Panthers ja Mikael Granlundin Minnesota Wild. Molemmat nuorista herroista kirjauttivat tehopisteet, Granlund syötön ja Barkov maalin muodossa. Taisto sai päätöksensä voittolaukauksilla, jossa Panthers oli etevämpi ja voitto Floridaan lukemin 2-1. Minnesotan Mikko Koivu epäonnistui kertaalleen voittolaukauskisassa. 

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut