Suomalaisvalmentajaa viedään Dinamo Riikaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/08/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 8.6.2015

Jääkiekkovalmentaja Kari Heikkilää ollaan viemässä kovaa vauhtia Venäjän KHL-liigassa pelaavan Dinamo Riikan päävalmentajaksi, mikäli venäläismediaa on uskominen.

Dinamo Riikan jatkaminen KHL:ssä oli vielä hetki sitten vähintäänkin epävarmaa. Seuran puheenjohtajana toimiva Juris Savickis totesi, että seuran taloudelliset yksityiskohdat ovat selvinneet. Näin ollen Latvian pääkaupungin ylpeys olisi valmis jatkamaan Venäjän pääsarjassa.

– Lopulliset sopimukset allekirjoitetaan vielä tänään ja huomenna. Rahaa tulee pian. Olemme jo neuvotelleet sopimuksia valmentajille ja pelaajille, Savickis kertoi allhockey.ru-sivustolle.

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Ulkomaalaisten lähteiden mukaan Dinamo Riikan uusi päävalmentaja olisi selvillä, mutta päävalmentajaksi tarjottu Kari Heikkilä ei ole asiasta aivan samaa mieltä.

– Vai sinne minua viedään. Olen hämmästynyt, mutta kiva tässä vaiheessa tietää, että minne olen menossa. Tosiasiassa minulla ei ole ollut mitään kontaktia Dinamo Riikaan. En ole ollut sinne yhteydessä eikä Dinamo ole ottanut yhteyttä minuun. Jos jotain olisi, niin kyllä agenttini taitaisi informoida minua, Heikkilä naureskeli.

55-vuotiaalla Heikkilällä on runsaasti kokemusta KHL-seurojen päävalmentajan tehtävistä. Suomalaiskäskijä toimi vuosina 2004-2005 ja 2007-2010 Lokomotiv Yaroslavlin päävalmentajana. Lisäksi kautena 2010-2011 Heikkilä toimi Metallurg Magnitogorskin penkin takana. Seuraavaksi hän valmensi Dinamo Minskiä ennen siirtymistään Neftehimik Nizhnekamskin päävalmentajaksi. Viime lokakuussa pesti Neftehimikin kanssa päättyi, sillä seura antoi suomalaiselle potkut.

Tällä hetkellä Heikkilällä ei ole omien sanojensa mukaan sen suurempia virityksiä.

KHL:ssä ensi kauden joukkueiden rakentaminen jatkuu kovaa vauhtia, mutta maailman kovimmassa kiekkoliigassa, NHL:ssä pelataan edelleen. Suomen aikaa ensi yönä Chicago Blackhawks ja Tampa Bay Lightning iskevät kolmannen kerran yhteen. Ensimmäistä kertaa ottelusarjassa pelataan Chicago Blackhawksin kotikaukalossa. Vihjeen ottelusta voit lukea tästä. Lisäksi ajankohtaisista tarjouksista löydät NHL-vedonlyöntiin parhaimmat edut.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Missä seuroissa nämä Liigatähdet nähdään ensi kaudella?
Teräväiselle sataa kehuja – ”Hän kehittyy koko ajan paremmaksi”
Minne menet TPS kaudella 2015–2016?